Lámpa világítás, rádió(autó)

Lrxx

Barangoló
Támogató
Augusztus 28, 2026
25
36
Karakter
Jens Mikhailov
westlogomanager.png

InGame neved:
Jens Mikhailov

Ötleted:
Sziasztok, az autó lámpa illetve az autóban a rádió az autó bezárásakor ki/le kapcsolhatná önmagát ezzel is a nem járó autók illetve a protectes autók akkumulátorjainak védelmezése lenne + szerintem mindenkivel előfordul, hogy fáradt pl velem is volt már olyan hogy protectes autóm ez végett merült le. Nem nehéz feltölteni az autó akkumulátort viszont szerintem jobb lenne.

Megjegyzés:
UI: Itt egy kép, hogy fent marad, szerintem fainabb lenne ha automatikusan le kapcsolná.

• Kedvelés
Reactions: Nyakashhh és peko
Meg lett csinálva a szerveren az hogy le tudjanak merülni az autók és fel tud rakni a garázsba tölteni az aksit, akkor most mi értelme lenne ezeknek ha magátol le kapcsol a lámpa + ki kapcsol a rádió?

Meg lett csinálva a szerveren az hogy le tudjanak merülni az autók és fel tud rakni a garázsba tölteni az aksit, akkor most mi értelme lenne ezeknek ha magátol le kapcsol a lámpa + ki kapcsol a rádió?
Azért lenne értelme mert továbbra is letudna merülni az autó és továbbra is fel lehetne tölteni viszont igy csak azoknak merülne le akik figyelmetlenek pl: céges autók amik protectesek és nem zárják be de leállítják továbbra is le merülhetne a lényege, hogy aki siet mindig vagy nincs annyi ideje leállítja be zárja és mondjuk protectes a kocsija annak ne merüljön le nem hiszem, hogy azért lép fel az ember, hogy az első 5-10percét afkolja. :D

Ennek max úgy van értelme, hogy amelyik autó való életbe is ezzel a funkcióval került eladásra, akkor világos sor lenne. Elég érdekes lenne ha egy gremlinbe egy ilyen technika van. De hogy ezért egy scriptet írjanak némely autóra, hát szerintem nem ez az első jelenleg a szerver életében...

Figyelj oda, szerintem egy rádió kikapcsolás plussz egy j+k+l kombó 10 mp-et se vesz el a játékodból.