Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Nimródnak hívnak,Bianca Dias,16életévem töltöttem
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Nimródnak hívnak.16.élétevem töltöttem nem olyan rég. Középiskolás tanuló vagyok, építőipari ágazatba. Makón születtem és Makótol nem messze lakok, egy kis faluba. Szabad időmbe szeretek RP szervereken játszani, vagy a barátaimmal kint lenni. Lassan 4éve foglalkozok RP szerverekkel.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Azért szeretnék adminsegéd pozicciót betölteni a szerveren, mert nagyon meg tetszett a közösség és maga a szerver is. Szeretnék egy összetartó csapat tagja lenni. Szeretnék segíteni a játékosok problémájának megválaszolásába/órvoslásába.
Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata hogy a játekosok kérdéseinek és a problémáinak minnél elöbbi megválaszolása. Színesebb játékélmény biztosítása. Adminisztrátori feladat megkönnyitése. Kezdöbb játékosok felkészítése a szerverre.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
azért válasszatok engem szerintem, mert van tapasztalatom az adminsegéd poziccióba. A szerveren töltött időm alatt volt lehetőségem kitapasztalni a szervert!
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
pozitív:
szeretek segíteni a játékosokon.
Odafigyelő vagyok mindenkivel szembe.
Megértő vagyok ha velem is azok.
negatív:
Néha tulzásba viszem a viccelődést.
Néha túl őszinte tudok lenni.
Néha túl szigorú tudok lenni
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Természetesen szeretnék a késöbbiekben adminisztrátori pozicciót betölteni. Azért szeretnék mert volt részem benne és szeretnék idővel még többet segíteni a játékosokon és az adminisztrátorok munkáját megkönnyiteni.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
A napi 2-3óra amit csak az adminsegéd poziccióra tudok fektetni.Discordon viszont akár napi 6-7órát is akár.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: Fontos az iratok kiváltása és az iratok megujjitása érdekében
Korház: Játékosok ellátása érdekében. Elősegély nyujtás céljábol. Haláleset után itt élednek a Játékosik.
Autókereskedés: Ide tudjak jönni a Játékosok autókat vásárolni
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Először is elmagyaráznám neki hogy, hogyan kezdje el a játekot. Béreljen egy autót majd menjen el városházára iratokat kiváltani, ezután vegyen fel egy munkát, amit ha fel vett a térképen jelzett ponton talál meg. Ha a Városházi munka elegett hozott neki menjen el a térképen jelzett autókereskedés ikonal jelzett pontra, majd vegyen egy autót. Menjen el az autós iskolához és csinálja meg a jogosítványt, ha ezekkel megvan elmondom neki hogy ha hobby munkával szeretne foglalkozni akkor a detektorozást éri meg a legjobban.El magyaráznám neki hogy az ásót és a detektort a térképen jelzett hobby bolt ikonnál tudja beszerezni.