Laancher Adminisztrátor jeletkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Laancher

Újonc
Május 16, 2026
2
1
Karakter
Scott Angelica
Róllam pár tudnivaló:

Nimród-nak hívnak, 16életévemet töltöttem. Épitőipart tanulok egy kissebb városba. Az időm nagy részét MTA-val és a barátaimmal töltöm.3éve játszok roleplay szervereken.

UCP előélet:

Szerintem miért lennék alkalmas a pozicció betöltésére:

Szeretek segíteni az embereknek,Jó megoldó képeséggel rendelkezek,aktív vagyok a szerveren. Kedves,tisztelettudó magatartásal rendelkezek emelett rendkívül türelmes személyiségem van.

Játszott perceim és karakter információk:

Ic nevem: Scott Angelica

Játszott perceim: 5905
Account ID: 9023
LVL: 4

Adminisztrátori témakör(feladata):

Az adminisztártorok feladata minnél jobb játékélményt nyujtani a Játékosoknak és a problémák/feszültségek csökkentése,szabályzat betarttatása a Játekosokkal szembe.

Regisztrációm dátuma:

2026.05.16

Jővőbeli tervek:

Minden szabálysértést és konfliktust megakadályozni minnél nagyobb játékosszámot elérni a szabálysértőket szankciónálni. A konfliktusokat megoldani.

A szerveren való életem:

céges munka,szervertermek ismerete,bolt és éttermek vagyonátol megfosztása.

Hogyan szeretném hogy szolitsanak:

Laancher

Játékosok:

A Játékosok nagyrészét ismerem a szerver még ha 6000percem akkor is és volt szerencsém velük játszani és kiismerni őket

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Someone
Szia!
A Vezetőség átolvasta a jelentkezésed, és közös döntés alapján a jelentkezésed elutasításra került.

Személyes megjegyzés: A jelentkezési lapod túl rövid lett: a válaszaid tömörek, és nem fejtetted ki részletesen a gondolataidat.

Ne csüggedj, a jövőben még lesz lehetőséged újra megpróbálni a jelentkezést! Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.