Róllam pár tudnivaló:
Nimród-nak hívnak, 16életévemet töltöttem. Épitőipart tanulok egy kissebb városba. Az időm nagy részét MTA-val és a barátaimmal töltöm.3éve játszok roleplay szervereken.
UCP előélet:
Szerintem miért lennék alkalmas a pozicció betöltésére:
Szeretek segíteni az embereknek,Jó megoldó képeséggel rendelkezek,aktív vagyok a szerveren. Kedves,tisztelettudó magatartásal rendelkezek emelett rendkívül türelmes személyiségem van.
Játszott perceim és karakter információk:
Ic nevem: Scott Angelica
Játszott perceim: 5905
Account ID: 9023
LVL: 4
Adminisztrátori témakör(feladata):
Az adminisztártorok feladata minnél jobb játékélményt nyujtani a Játékosoknak és a problémák/feszültségek csökkentése,szabályzat betarttatása a Játekosokkal szembe.
Regisztrációm dátuma:
2026.05.16
Jővőbeli tervek:
Minden szabálysértést és konfliktust megakadályozni minnél nagyobb játékosszámot elérni a szabálysértőket szankciónálni. A konfliktusokat megoldani.
A szerveren való életem:
céges munka,szervertermek ismerete,bolt és éttermek vagyonátol megfosztása.
Hogyan szeretném hogy szolitsanak:
Laancher
Játékosok:
A Játékosok nagyrészét ismerem a szerver még ha 6000percem akkor is és volt szerencsém velük játszani és kiismerni őket
Nimród-nak hívnak, 16életévemet töltöttem. Épitőipart tanulok egy kissebb városba. Az időm nagy részét MTA-val és a barátaimmal töltöm.3éve játszok roleplay szervereken.
UCP előélet:
Szerintem miért lennék alkalmas a pozicció betöltésére:
Szeretek segíteni az embereknek,Jó megoldó képeséggel rendelkezek,aktív vagyok a szerveren. Kedves,tisztelettudó magatartásal rendelkezek emelett rendkívül türelmes személyiségem van.
Játszott perceim és karakter információk:
Ic nevem: Scott Angelica
Játszott perceim: 5905
Account ID: 9023
LVL: 4
Adminisztrátori témakör(feladata):
Az adminisztártorok feladata minnél jobb játékélményt nyujtani a Játékosoknak és a problémák/feszültségek csökkentése,szabályzat betarttatása a Játekosokkal szembe.
Regisztrációm dátuma:
2026.05.16
Jővőbeli tervek:
Minden szabálysértést és konfliktust megakadályozni minnél nagyobb játékosszámot elérni a szabálysértőket szankciónálni. A konfliktusokat megoldani.
A szerveren való életem:
céges munka,szervertermek ismerete,bolt és éttermek vagyonátol megfosztása.
Hogyan szeretném hogy szolitsanak:
Laancher
Játékosok:
A Játékosok nagyrészét ismerem a szerver még ha 6000percem akkor is és volt szerencsém velük játszani és kiismerni őket
Utoljára szerkesztve: