- Június 15, 2025
- 27
- 23
- Karakter
- Kyle Xavier
IC ADATLAPTeljes neve: Kyle Xavier
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 15/07/1988
Születési hely: San Fierro
Életkor: 38
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1127484
Kyle Xavier, született 15/07/1988, San Fierro. Az általános iskolát a San Fierroi Elementary School-ba végeztem. Tanulmányaimat a Las Venturasi Law Enforcement School-ba folytattam. Tanulmányaimat befejezve a Los Santos Police Departmenhez adtam be a jelentkezésemet. Itt az alap Academy képzésen vettem részt, ahol sikeres Officer vizsgát tettem. Officer vizsgát követően nyíltan szárnyaltam előre a rang létrán. Ennek köszönhetően megtanultam, mi az a rende, fegyelem, és a tisztelet. Ezek mellett az együtt érzés is az életem része lett. Az évtizedek alatt megfelelő fizikumot építettem ki.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ X ] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ X ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Attila/Anto, anto.2156
Életkorod: 19
Játszott percek a szerveren: 12760 pec
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Hétköznaponta 3-4 óra, hétvégente egy több is tud lenni.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Attila vagyok, becenevemen Anto. Jelengleg 19 éves vagyok, ötödés éves gépész technikus. Szakmai, illetve idegen nyelv vizsgák előtt állok. Jelenlegi tanulmányaimat befejezve gépjármű mechanotrikus technikus ként szeretnék tovább tanulni. Szabadidőmben szeretek gépen játszani, illetve szerelni. Érdekelnek a youngtimer, illetve az oldtimer autók. Nyitott vagyok az új barátságokra, illetve ott segítek ahol csak tudok.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen, rendelkezek. A szerveren volt lehetőségem az LSPD tagja lenni. Itt mint tag, tiszt, illetve vezető pozicíót is töltöttem be, ezek mellett a SWAT alosztályt is vezettem.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2025 május óta játszok a szerveren. Eddig a szerveren csak az LSPDnek voltam szerver tagja.
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Kyle Xavier
Dátum: 2026.05.25
Kyle Xavier
Dátum: 2026.05.25