Elutasítva Kristian Ricci - WalterPapy

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Devi

Zöldfülű
Október 27, 2025
80
31
Karakter
Kristian Ricci
westlogo.png

InGame neved:
► Kristian Ricci ◄

A kitiltás időpontja:
► 2026.07.21 (ha jól emlékszem)◄

A kitiltás időtartama:
► örökös kitiltás◄

Admin neve, aki kitiltott:
► WalterPapy ◄

Kitiltás indoka:
► UCP előélet , NonRP, közösség rombolás◄

Amiért szeretnéd az unbant:
► Szia/Sziasztok! Igaz, még nincsen október közepe, de szeretném megpróbálni most, hogy hátha úgy gondolod,hogy változtam. Ez idő alatt, egy nagyobb közösségbe WalterPapynak le is írtam, hogy FKba kerültem ott, 3x nagyobb közösségbe, és amióta itt bannon vagyok, nem kaptam jailt. Ezt megpróbálnám itt is lekreálni hogyha megkapom az ubt, nem lesz több jail. Sajnálom a "Danube Logistics" csomagszállító közösségének, hogy így bántam a Discord szerveren. Nagyon sok olyan képem/videóm van amit még mai napig is nézegetek, és röhögök azon amiket tettem/tettünk haverokkal. (Természetesen normális körülmények között, NonRP meg minden nélkül.) Volt 2 esélyem ezen kívül, a harmadik esélyt szeretném addig játszani, amíg a szerver fut! Sajnálom neked is WalterPapy amiket tettem a közösségedben, meg amiket hazudtam hogy nem tettem semmit, még is szankciót kaptam érte. Többet nem szeretnék ehhez hozzá fűzni, mivel mindent elmondtam amit tudtam, és kellett szerintem. ◄

Megjegyzés:
► Köszi előre is a választ, legyen az jó vagy rossz döntés. Mindent elfogadok!◄​

Papyhozzszol_s.png

Ezen hozzászólás képében, zárom / helyezem, ezt a választ Szeptember 3.ai UB kérelmedben kaptad. Kérlek ezt tartsd szem előtt következő UB kérelmed megírása előtt, ha nem sikerül akkor segítek októberig várni. Nem kell spamelni 2 hetente, ha kaptál egy egyértelmű választ.

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: WalterPapy és Devi
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.