Elutasítva Kristian Ricci - WalterPapy

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Devi

Zöldfülű
Október 27, 2025
71
25
Karakter
Kristian Ricci
westlogo.png

InGame neved:
Kristian Ricci

A kitiltás időpontja:
2026.07.28. 00:07:40

A kitiltás időtartama:
Örökös kitiltás

Admin neve, aki kitiltott:
WalterPapy

Kitiltás indoka:
UCP előélet, NonRP, Közösségrombolás

Amiért szeretnéd az unbant:
Sziasztok!
Nagyon sajnálom a tetteimet és bevallom, nem tettem jót a szerveren. Szeretnék játszani a szerveren azért, mivel mással nagyon nem tudok. Az RP, azaz én életem része lett. Tudom, nem lehet kitörölni azokat a dolgokat amit tettem, de meg tudom igérni hogy nem lesz több. Azért voltak ezek nagyrészt mivel, egy nap akár 6-7 órát is fentvoltam, amiben sokszor kiégtem és szabályt szerettem volna sérteni. Nem ez volt a célom, sajnálom azt amit tettem és ha lehetne akkor valahogy vissza fordítanám de nem biztos hogy lehet erről szó ezek után amiket tettem. Én azóta gondolkoztam, igaz nem sok ideje vagyok banned, de tudnék úgy változtatni, hogy naponta nem 6-7 órát lennék fent, hanem 2-3at, és akkor nem lennék kiégve/ideges. (sokszor a semmiért is tudok ideges lenni)
Amit tettem az nem volt szép. WalterPapy-nak aznap amikor bannolt még elötte, írtam hogy nem tettem semmit és jailt kapok, miközben tudtam jól, hogy az igaz amiért kapom a jailt. Ezért kaptam tőle a bant mivel kihasználtam a lehetőséget és nem éltem vele. Bocsánatot szeretnék kérni WalterPapy-tól, aszabesztől, kodeein-től és avajda-tól azért amit tettem az UB-m óta, meg azoktól akikkel történtek ezek az esetek. Ha tehetném, és vissza mennék a szerverre, akkor ezek megszünnének azzal amit mondtam, és ha kell én elfogadom azt a feltételt is hogy 0-24 amikor fent vagyok a szerveren valaki engem spec-el vagy valami, néha néha rám néz hogy mit csinálok akkor épp. Nem szeretnék több rosszat tenni a szerveren, hiszen az egyik legjobb MTA szerver.

Megjegyzés:
Bocsánat mindenkinek akinek rosszat tettem főleg azoknak, akik ott voltak akár azon az ügyön ahol kaptam azt a jail, amit következően meg a bant, meg annak is bocsánat, akik ott voltak a Danube Logistics-es Discord szerveren.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.