Elutasítva Kristian Ricci - WalterPapy

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Devi

Zöldfülű
Október 27, 2025
70
25
Karakter
Kristian Ricci
westlogo.png

InGame neved:
Kristian Ricci

A kitiltás időpontja:
2026. 07.28.

A kitiltás időtartama:
Örökös

Admin neve, aki kitiltott:
WalterPapy

Kitiltás indoka:
UCP előélet, NonRP, Közösségrombolás

Amiért szeretnéd az unbant:
Azért szeretném az unbant mert amikor bannolt akkor elkezdtem gondolkodni hogy miért tettem ezeket. Nagyon elszomorodtam a saját viselkedésemen és nem volt jó azt tudom. Azért voltak ezek a tetteim mivel naponta 7-8 órát töltöttem a szerón, és kiégtem ami után már olyan állapotban voltam aznap hogy már szabályt szerettem volna szegni. A közösségrombolást sajnálom, ezek nem direkt jöttek, csak már ki volta égve az egészen. Ezen tudok változtatni úgy, hogy kicsit szabályozom a napi játékidőmet szóval nem 7-8 órát lennék a szerveren ha megkapnám az UB-t, hanem 2-3 órát. Nagyon sajnálok mindent, és azt is hogy nem voltam a legjobb tag a szerveren. Ha megkapom az UB-t megpóbálok élni a lehetőséggel és nem kihasználni. Nagyon szerettem a szerveren játszani, és voltak olyan pillanatok amiket imádtam.

Megjegyzés:
Köszi ha elolvastad!

Szia!

Július 9-én kaptad meg az unbannod.
Ezt követően kaptál egy komolyabb AJ-t 14-én, aztán közvetlen utána 19-én szintén egy súlyosabbat.
27-én kaptad az utolsó AJ-d amit a bannod követett.
Minden egyes büntetésed során mást próbáltál hibásnak kihozni, vagy épp az admin eljárását sérelmezted.

Azért szeretném az unbant mert amikor bannolt akkor elkezdtem gondolkodni hogy miért tettem ezeket. Nagyon elszomorodtam a saját viselkedésemen és nem volt jó azt tudom. Azért voltak ezek a tetteim mivel naponta 7-8 órát töltöttem a szerón, és kiégtem ami után már olyan állapotban voltam aznap hogy már szabályt szerettem volna szegni. A közösségrombolást sajnálom, ezek nem direkt jöttek, csak már ki volta égve az egészen. Ezen tudok változtatni úgy, hogy kicsit szabályozom a napi játékidőmet szóval nem 7-8 órát lennék a szerveren ha megkapnám az UB-t, hanem 2-3 órát. Nagyon sajnálok mindent, és azt is hogy nem voltam a legjobb tag a szerveren. Ha megkapom az UB-t megpóbálok élni a lehetőséggel és nem kihasználni. Nagyon szerettem a szerveren játszani, és voltak olyan pillanatok amiket imádtam.

Nem gondolnám, hogy a játszott időd csökkentése lenne a megoldás a viselkedési problémáid kezelésére.
Ha felvesznek egy frakcióba és véletlen 4 órát töltesz el a szerón 2-3 helyett, akkor megint olyan lelkiállapotba kerülsz, hogy szabályt szeretnél szegni?
Szerintem itt egy picit több időnek kell eltelnie ahhoz, hogy unbant kaphass.
A jelenlegi bannodat 07.28-án kaptad, most 07.30-án pedig megírod az UB kérelmed.
Ennyire ne siessünk előre.
Elutasítom a kérelmed.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.