Kristian Ricci LSMS jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Devi

Zöldfülű
Október 27, 2025
72
27
Karakter
Kristian Ricci
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Máté
Hány éves vagy? 14 (2 nap mulva 15)
Mutatkozz be röviden. Sziasztok! Máté vagyok 14 éves. Jelenleg Dunakeszin élek és szeretem ezt a települést. Életem során számos országot meglátogattam köztük Olaszország, Horvátország, Németország és kb. minden szomszédos országot is. Van 2 kiskutyám az idősebb 3 éves lesz Augusztus 20-án őt úgy hívják hogy Bigyó, a kissebb 16 hetes lett ma, őt Pixi/Pixelnek hívják. Ezen kívül van még 2 tengeri malacom, mind a kettő 2 éves és úgy hivják őket hogy Öcsipók, és Bozont. Sok időt szoktam a családommal tölteni és a barátaimmmal is.
Mi az accountod ID-je? 6854
Hány játszott perccel rendelkezel?15.311
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Egy héten biztosra meg lenne a 20+ óra a szünetben, de suli időben 10-15 óra.
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! Tudom beszéltünk arról hogy 2-3 hónap, de én azt veszem észre magamon hogyha frakiba vagyok, akkor nem kapok jailt. https://imgur.com/a/i857emP (ez látásMTA-n is így volt. Míg nem voltam frakiba 10-15 naponta kaptam Non-ért jailt, de ahogy fel vettek ott engem Frakiba egyből nem volt addig amig ki nem léptem és hagytam ott a szervert)
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen, átolvastam, és megértem.

IC RÉSZ

Teljes neve: Kristian Ricci
Születési helye: Los Angeles (LA)
Születési ideje: 2002.09.10
Édesanyja leánykori neve: Angelica Scott
Bejelentett lakcíme: N/A
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen rendelkezek, mivel régen sufni tuningolgattam.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[X]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Azért mivel, jelenleg munkanélküli vagyok és kéne a pénz nekem. Természetesen nem csak a pénz végett szeretnék csatlakozni, hanem azért is mivel szeretném a csapatot erősíteni.
Miért Önt válasszuk? Mivel sokat tudnék a városban lenni és ez által sokat is tudnék a csapathoz hozzátenni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00
[X]15:00-18:00
[-]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata a motorolajban lévő káros szennyeződések és fémrészecskék kiszűrése a motor élettartamának meghosszabbítása érdekében
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
az okozhatja hogyha nincsen a hűtőben hűtőfolyadék, vagy elromlott a hűtő.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
motorolaj keni és hűti valamint tisztítja a motor belső alkatrészeit a [B]W[/B] jelzés pedig a téli viszkozitást mutatja meg
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
kiszűrni a kocsi hibakódját vagy akár törölni a hibakódokat
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
emeljük fel a kocsit emelővel
csavarjuk le az olajleeresztő csavart
ha ki jött minden olaj akkor vegyünk le az olajszűrőt
rakjuk vissza az új olajszűrőt
csavarjuk vissza az olajleeresztő csavart
töltsük meg megfelelő olajjal

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Kricci

Kelt: 2026.07.25. 11:24

Tisztelt Kristian Ricci!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Kristian Ricci!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.