IC ADATLAPTeljes neve: Kristian Ricci
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2002. 07.
Születési hely: Los Angeles
Életkor: 24
Nem: Férfi
Állampolgárság: Magyar
Telefonszám: 1-129-355
Kristian Ricci vagyok 24 éves! Los Angelesben születtem nehét körülmények közül, mivel szinte naponta vertem engem a barátaim. Szüleimet 5 évesen elvesztettem, mivel kidobtak engem otthonról pedig én szerettem őket. Nem tudtak sok mindent megadni nekem, hiszen anyum rákos beteg volt, apum meg otthagyta a munkáját. Azóta eltelt pár év, és felnöttem. Azóta szeretnék rendőr lenni mivel tisztelem a munkájukat!
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen[ X ] Nem
[ - ] Igen[ X ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Máté / matevokhe
Életkorod: 2 nap mulva 15
Játszott percek a szerveren: 16.166
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Héten meglenne a 20+ az fix.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Sziasztok! Máté a nevem és 14 éves vagyok, 2 nap mulva 15. Szeretek játszani MTA szervereken, és a WestMTA lett a kedvencem. sokat szoktam játszani szünetben, de ha iskola van akkor keveset. Jelentleg Pest vármegyében élek, pontosabban Dunakeszin! Van 2 kiskutyám. az egyik 16 hetes őt Pixinek hívják a nagyobb meg 3 éves őt meg bigyónak hivják. Szerintem én jó tanuló vagyok az iskolában, RP szervereken kevésbé. Ez meglátszik a Jail-eken is, de változtam. 1ről a 2re szerintem megváltoztam.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen, látásMTA-n játszottam sokat. Köztük a V3-as szerveren.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Nagyjából 1 éve, és eddig illegál frakcióban voltam, a Commando Vermelho-ba.
tudom eléggé sok, de nem lesz több.
ZÁRÓ NYILATKOZAT
A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
NML
Dátum: 2026. 07. 27. 21:16
NML
Dátum: 2026. 07. 27. 21:16