Kriss Vect On The Glock -> Joshua (helyette Írom )

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

locally hated

Zöldfülű
Február 25, 2025
73
365
Karakter
RIchard Bankston

Nem működik a link mert lejárt ezért nincs itt a logó :)

Fórum felhasználóneved:
@Kriss Vect On The Glock

Kitiltás időpontja:
2026 május környéke, emlékszem hogy akkor lopták el a MALI BMX-em is a ház elől, szóval nagyjából képben vagyok a dátummal.

Kitiltás indoka:
Köszönöm hogy féreg vagyok, te meg nem ide való vagy ~ Joshua.

Fórum Moderátor neve, aki kitiltott:
Joshua / Josh

Amiért szeretnéd az unbant:
Sziasztok kedves fórumozók, egybegyültek. Szeretném hogyha feloldanátok a fórum bannomat UYGANIS. Megbántam hogy Mr. Josh-t egy csúszómászó parazita féregnek tituláltam ezen az on-line térségen.! Megtenném-e mégegyszer? Biztos hogy ❌ NEM!!! ❌❌❌ Megbántam a tetteim kérlek engedjetek vissza a száműzetésből. Játszani akarok a szerveren 🤞és mivel én professzionális szerepjátékos vagyok ezt a fórum profilom nélkül nem vagyok hajlandó megtenni, ha kitiltva hagytok az -1 hűséges és jól fizető player.

Megjegyzés:
Bocsánat Josh nagyon tul(ock) voltam veled, remélem nincs hari tesó 🤞 Ui..: Ez a fórum profil sokat jelent számomra hisz a nagypapám van apai ágról a profilképemen.

Sziasztok, mivel Joshua már nem Globális Moderátor, így én fogom elbírálni ezt a kérelmet. Kicsit Cinikusnak és komolytalannak érzem ezt az unban kérelmet..

Ha annyira sokat jelentene ez a Fórum profil akkor úgy viselkedtél volna vele.
Illetve ez a megszólalásod, hogyha nem kapsz unban-t, akkor -1 hűséges és jól fizető player. Ebben az esetben azt tudom mondani, hogy hajrá. Szerintem a szerver nem kíván ilyen embereket akiknek ez a hozzáállásuk az egészhez.
Amilyen stílusod és hozzáállásod volt akkor. Nem vagy közösségbe való.

Így a bírálatom következőképpen alakul, Kitiltásod nem kerül feloldásra.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.