Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Kevinnek hivan, 16 éves, Illetve Krenzy D Walkeer a Ingame nevem.
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Kevin vagyok, 16 éves. Szeretek új dolgokat kipróbálni, főleg ami a technológiához vagy játékokhoz kapcsolódik. Szabadidőmben gyakran játszom vagy netezek, de a barátaimmal is szeretek időt tölteni. Alapvetően nyitott és kíváncsi embernek tartom magam, aki mindig próbál fejlődni és új élményeket szerezni.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
461perc (nem találom a percet ucp)
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Azért, mert segítőkész vagyok és szeretek másoknak segíteni, főleg az új játékosoknak. Tudom, hogy adminsegédként nem az a feladatom, hogy mindent megoldjak, hanem hogy eligazítsam a játékosokat. Ha jön egy report, és nem tudok odamenni, akkor is megpróbálok minél pontosabban segíteni, például leírom, hogy mit hogyan kell csinálni Türelmes vagyok, nem idegeskedem, és normálisan állok mindenkihez.
Mi az Adminsegéd feladata?
Az Adminsegéd a reportokra reagál, és segít a játékosok kérdéseiben. Amit tud, megold egyedül, a komolyabb dolgokat pedig továbbadja az adminoknak.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Azért engem válasszatok, mert aktív vagyok és tényleg foglalkoznék a reportokkal, nem csak ott lennék. Gyorsan reagálok, normálisan beszélek a játékosokkal, és próbálok mindig segíteni. Nem hiszem, hogy jobb vagyok mindenkinél, de komolyan venném a feladatot és lehet rám számítani.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
pozitív:
Türelmes vagyok, nem kapom fel könnyen a vizet
Segítőkész vagyok, szívesen válaszolok mások kérdéseire
Megbízható vagyok, amit rám bíznak, azt komolyan veszem..
Negativ:
Néha túl sokáig gondolkodom egy döntésen
Előfordul, hogy túl sokat vállalok egyszerre
Néha nehezen mondok nemet másoknak
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Teljes mértékben szeretnék admin lenni, illetve ki is tudnám magam probálni Adminisztrátor pozícióban is.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
tudom, hogy nem kell kép de itt van ( ) bizonyiték napi 4-5 órát
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: A városháza a szerveren az egyik legfontosabb helyszín, mivel itt kitudjuk váltani az iratainkat, amik azért fontosak, mivel különböző RP szituációkban tudjuk ezeket használni, tegyük fel egy igazoltatáskor.
Autókereskedés: Az autókereskedés szintén egy fontos helyszín, mivel itt tudunk járművet vásárolni. Az autókereskedésben készpénzből, illetve prémium pontból tudunk járműveket vásárolni. Amennyiben egy kocsira betelik a dolláros limit, már csak prémium pontból tudjuk azt megvásárolni.
Kórház: A kórház egy kihagyhatatlan helyszín a szerveren, mivel ha megsérültünk, akkor itt tudunk ellátást kérni. Amennyiben odaértünk a kórházhoz, be kell mennünk az interior-ba, és az NPC segítségével tudunk 35.000$-ért ellátást igényelni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Felhívnám figyelmét a szabályzat ismeretére, majd elmondanám neki mi is az a roleplay szerver, mik az ic ooc dolgok, adnék neki egy kis tájékoztatást tanácsot mit érdemes csinálni hogy viselkedjen stb