Krenzy Jelenkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krenzy

Újonc
Április 20, 2026
5
0
Karakter
Krenzy D walker

DqpO8q4.png

Los Santos Police Department
Application Form

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:
-Krenzy D Walkeer-

Születési helye, ideje:
-Los Santos Korház, 1983.04.23-

Bejelentett lakcíme:
-Los Santos Motel-

Legmagasabb iskolai végzettsége:
-Egyetem-

Telefonszáma:
-1131597-

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-Krenzy D Walkeer vagyok, 22 éves vagyok. Los Santos északkeleti részén élek egy vidéki területen Palomino Creekben. Egy vidéki Fiú vagyok aki mindig is vágyott arra, hogy egy nagy város rendvédelmi tagja lehessen. Eddig Áruszállitó voltam Palomino Creek környékén, de egy olyan célt tűztem most magam elé amire már nagyon régóta vágyok. Alkalmasnak érzem magam erre a munkára.--

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?
-Kevin-

Hány éves vagy?
-16-

Jelenleg hány játszott perced van?
-100-

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-még nem -

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-nem-

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-igen-

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-kevinnek hívnak, 16 éves vagyok, sulizok még, de a tervem egy Autószerelő cég létrehozása. Szeretem a kihívásokat, kitartő és erős személyiség vagyok illetve nyitott vagyok az új dolgokra. Kb 4-5 éve MTA-zok, voltak kihagyások is de most úgy döntöttem, hogy nosztalgiázok kicsit ezért szeretném az LSPD egyik helyét betölteni és jólérezni magamat a szerveren.-

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-Azért szeretnék hozzátok csatlakozni, hisz az elmúlt 4 évben egy szerveren voltam rendőr, de akkor sajnos nem volt a legerősebb gépem, így hamar ki is léptem. Szeretném jobban meg ismerni ezt a frakciót is. Nyilván nem sok mindent tudok róla, de ha el van mondva, valamint mutogatva hogy mi hogyan akkor meg fogom tanulni, hisz ha el határozom magam akkor képes vagyok rá. Szeretném ki próbálni ezt is, és nagyon remélem, hogy a West MTA szerverén ez sikerülni is fog, hisz nagyon kedvelem ezt a szervert. Ha nem fog menni valami akkor kérek segítséget ez egyértelmű, hisz emberből vagyok én is, nem fogok elsőre mindent jól csinálni. Szeretnék csatlakozni, valamint megtanulni ezt az RP szituációt is, hisz mindig is érdekelt.-​

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Krenzy D Walker
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.
Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.
Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Sok sikert kívánunk.
Jonathan Ortiz
Employment Officer, Recruitment and Employment Division
Los Santos Police Department

Utoljára szerkesztve:
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.