Kilian Kane (Vanguards) - Luno Maia + PD valamennyi tagja (kodeein.)

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Szia!
“ Tilos fegyvertelenre éles fegyverrel lőni.

Ebben az esetben a sokkoló használata engedélyezett, ha ellenáll. “
Szerintem a szerverszabályzat felülírja az IC felettesed parancsát, tudomásom szerint!
Kérlek, olvasd el újra a legelső hozzászólásomat, mert abban már leírtam a lényeget.

Kérlek, olvasd el újra a legelső hozzászólásomat, mert abban már leírtam a lényeget.
Mi jobban örülnénk egy olyan válasznak hogy LOG szerint ki adta neked ezt az utasítást, hogy teljes legyen a puzzle.

• Kedvelés
Reactions: ExtasY?!
továbbra sem mentesi a tetted alól az, hogy jaj nem láttad mert akkor ilyen helyzetben akkor ne lőjj, mivel ez úgyanúgy nonrp még akkor is ha nem láttad. !nem mentesit a cselekedet alól mert lelőtted!

• Kedvelés
Reactions: flaash
Elolvastam, nem szándékos volt oké, rendben
Erre való a mesterlövész puska, szándékosan ezért is küldtük le, továbbá ha a túsz kimegy az elrablókkal IRL sem fogsz tüzet nyitni vaktában, főleg akkor se ha a felettesed erre utasít, pontos célpontra hajtasz akkor.
Emellett te fegyvertelen akkori státuszában még F3ba se kerültbe így civilre tüzetnyitottál éles lőfegyverrel.

“ Tilos fegyvertelenre éles fegyverrel lőni.

Ebben az esetben a sokkoló használata engedélyezett, ha ellenáll. “

Megtalálható ezen szabálypont a rendvédelemre vonatkozó szabályban!

• Kedvelés
Reactions: kalandor és flaash
Részemről utoljára annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy tudomásom szerint ebből az esetből már volt adminügy a szerveren. Az intéző admin figyelmeztetéssel elengedett minden érintettet, és az ügy lezárásra került. A helyszínen egy admin 5-ös rangú admin volt jelen, aki kivizsgálta és lezárta az egész esetet. Véleményem szerint ezért felesleges PK-t nyitni, legfeljebb admin PK-nak lenne helye.

Részemről utoljára annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy tudomásom szerint ebből az esetből már volt adminügy a szerveren. Az intéző admin figyelmeztetéssel elengedett minden érintettet, és az ügy lezárásra került. A helyszínen egy admin 5-ös rangú admin volt jelen, aki kivizsgálta és lezárta az egész esetet. Véleményem szerint ezért felesleges PK-t nyitni, legfeljebb admin PK-nak lenne helye.

az összeg tag aki épp abban az RP-ben volt, jelen volt az admin ügynél? -Esetleg az én részemről kapott az adott admin bizonyítékot? -Nem, én a halálomkor leléptem mivel másnap hajnal 4 kor keltem dolgozni.
Jelenleg a teljes kivizsgálása folyik, igen.

Mint ahogy ígértem amiről van felvételem (5perces) azt elküldöm! Nos, most érkeztem oda hogy feltöltsem és betudjam küldeni (kicsit nagy a file, mivel nagy felbontás)

• Kedvelés
Reactions: flaash
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni, egy kis időt kérek, átnézek minden bizonyítékot és jelentkezek a bírálattal.

Meg is érkeztem a bírálattal. Jelenállás szerint B4ZSY a szerveren már intézte az ügyet, így ebbe nem mennék jobban bele.
A rendvédelmi frakciók vezetői leírták a konklúziókat, a rendvédelem elkövetett egy ic hibát ,azért halt meg a túsz, nem ez lett volna a megfelelő eljárás.
A sniper kiszedésére nem reflektálnék, aki kilőtt már nem szegett szabályt, mert likvidáltál 2 embert.

Luno Maia részét pedig az adminsegéd vezetők fogják intézni.

A panasz jogtalan, zárom.

ps:Tanácsként, ne legyen adminügy generálva, ha a szerveren nem elérhető minden bizonyíték, inkább nyissatok egy panaszkönyvet, vagy mérlegeljétek megfelelő bizonyítékokkal rendelkeztek. Vagy a szerveren intézzétek, vagy panaszkönyv formájában.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.