Kilian Kane - Ezrah Love Z/H

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

flaash

Aktív fórumozó
Május 22, 2025
143
730
Karakter
Kilian Kane 🇺🇸
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
Kilian Kane

Panaszra tett személy InGame neve:
Ezrah Love

Panasz leírása, kifejtése, oka:
PG - tűzharc ideje alatt beugrik a lövő arcába

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):

Megjegyzés:
Életszerűtlen szituáció hiszen ha mögöttem van 2-3 ember nyílván akkor se lenne más végkifejlet mint egy szándékos öngyilkosság Ezrah Love részéről.

• Dühítő
Reactions: Laquez
Szia.

Engem sikerült megörökíteni eme csodálatos videón.
Hozzáfűzni mindösszesen annyit kívánok, hogy előzetesen le lett infózva hányan futottatok be a gyárba, így tudtam nagyjából mire számíthatok.
Amiben viszont szerintem megegyezhetünk, hogy a lövöldözés során belőled nettó egy könyök látszódott, az sem mindig (a videón tökéletesen látszódik is), ami ha már az életszerűséget említed nemtudom mennyire releváns, mindenki döntse el magának.
Ezen felbuzdulva döntöttem úgy, hogy rádfutok, hisz ha rajtad múlt volna a történet ennek se eleje-se vége a jobbkezes pozícióelőnyöd miatt.
Ha pedig szándékos öngyilkosság és szőrszálhasogatás, akkor megemlíthetnénk azt is, hogy mindösszesen egy glock fegyverrel harcolsz egy tucat állig felfegyverkezett rendvédelmis ellen.
Mostanáig nem teljesen értem, hogy neked ebből pontosan milyen hátrányod származott, de utólag is szeretném elnézésedet kérni.

Részemről ennyi, várom a bírálatot.

Szia.

Engem sikerült megörökíteni eme csodálatos videón.
Hozzáfűzni mindösszesen annyit kívánok, hogy előzetesen le lett infózva hányan futottatok be a gyárba, így tudtam nagyjából mire számíthatok.
Amiben viszont szerintem megegyezhetünk, hogy a lövöldözés során belőled nettó egy könyök látszódott, az sem mindig (a videón tökéletesen látszódik is), ami ha már az életszerűséget említed nemtudom mennyire releváns, mindenki döntse el magának.
Ezen felbuzdulva döntöttem úgy, hogy rádfutok, hisz ha rajtad múlt volna a történet ennek se eleje-se vége a jobbkezes pozícióelőnyöd miatt.
Ha pedig szándékos öngyilkosság és szőrszálhasogatás, akkor megemlíthetnénk azt is, hogy mindösszesen egy glock fegyverrel harcolsz egy tucat állig felfegyverkezett rendvédelmis ellen.
Mostanáig nem teljesen értem, hogy neked ebből pontosan milyen hátrányod származott, de utólag is szeretném elnézésedet kérni.

Részemről ennyi, várom a bírálatot.
Tulajdonképpen volt már arra példa hogy beözönlik a PD egyértelmű akkor nem fogom tudni lelőni mindet és egyértelmű az is hogy veszítünk de itt ha azt nézem 1v1 szitunak fogható fel hiszen a társad lent maradt, rád lövök 2 golyót aztán fogod magad és beugrasz, harmadik lövést is leadtam és lényegében ennyi..az hogy mi volt le infózva az egy dolog, letetünk bent még vagy hárman ha a tervünk úgy szól amelyről ti nem tudtok.
Glockot meg a nagykalit felesleges egy kalap alá venni mert mindkettő élet kioltására alkalmas lőfegyver, az más kérdés ki milyen pozícióban találja magát és kihez nyúl a szerencse.

1v1 szitunak fogható fel hiszen a társad lent maradt
Nem teljesen értem hogyan lehet 1v1 szituációnak tekinteni a történetet, hisz a videódból is tökéletesen látszik, hogy hátulról fedeztek.

rád lövök 2 golyót aztán fogod magad és beugrasz, harmadik lövést is leadtam és lényegében ennyi..
Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy a felfutáskor leadott lövést a játék nem regisztrálta, hisz egyértelműen jobbkezezés történt.
Glockot meg a nagykalit felesleges egy kalap alá venni
Én nem szeretném egy kalap alá venni, de szerintem pont annyira egyértelmű öngyilkosság, mint ráfutni valakire.

Amiben viszont 100%-ig biztos vagyok, hogy nem én voltam az első sem az utolsó, aki lövöldözés közben ráront valakire.

Nem teljesen értem hogyan lehet 1v1 szituációnak tekinteni a történetet, hisz a videódból is tökéletesen látszik, hogy hátulról fedeztek.
Ahhoz képest lazán beugrottál elém mit sem tudva hogy engem fedeztek-e vagy sem, onnan hogy elém kerültél már igen 1v1-nek tekinthető mert a társad lent maradt.
Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy a felfutáskor leadott lövést a játék nem regisztrálta, hisz egyértelműen jobbkezezés történt.
Ahhoz képest vörössel jelzi a neved, értem az álláspontod de nem fogom elfogadni azért mert mint mondtam volt ilyen szitu ahol 4-5en futottatok fel, ott jobban érthető lett volna vagy ha a kis társad veled együtt felfut addig ez teljesen hősködés az én véleményem szerint.
Én nem szeretném egy kalap alá venni, de szerintem pont annyira egyértelmű öngyilkosság, mint ráfutni valakire.
Mivel az illegál korlátozottan fér hozzá a nagykaliberhez és ahhoz való lőszerhez ebbe a legkevésbé jogos belekapaszkodni hogy kiskali, valaki kiskalivel lövi fejbe a rendőrt vagy sörétessel vagy nagykalival.

Amiben viszont 100%-ig biztos vagyok, hogy nem én voltam az első sem az utolsó, aki lövöldözés közben ráront valakire.
Illetve megértem ezen állításod de nem hiszem hogy ebben a szituációban.

Részemről ennyi. várom a bíráló admin válaszát.

UI: Elfogadom részben az álláspontodat részben meg nem, viszont tekintettel a helyzetre és a válaszaiddal kapcsolatban nem szándékozom tovább a panaszt fenntartani, célom nem a szankció vagy bármi rosszindulat keltése így ennek tudatában zárható és helyezhető. Neked köszönöm a válaszodat, és azok kifejtéseit. Szép estét!

Utoljára szerkesztve:
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.