Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Roland vagyok Kaylew Von! 22 éves.
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Sziasztok! Roland vagyok 22 éves. 8 éve játszom az MTA-val, és 4 év tapasztalatom van FiveM-en is.. Mindig is jobban vonzott a text rp-ezért találtam ide vissza! Játék mellett marketingesként dolgozom, és minden mellett zenélek is!
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Jelenleg 1726 percem van, de ezt nagyon hamar felfogom tudni oldani, hiszen 6 napja regisztráltam mindössze. Azért is írtam meg ezt a lapot, mert ez egy jó lehetőség számomra, és nem szeretnék lecsúszni róla. De 1-2 napon belül már meglesz a szükséges perc, de lehet előbb.
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Szeretem ezt a szervert, egy nagyon jó roleplay szerver, ahol színes rp-k vannak, és igazán az rp-ről szól! Szeretném az elakadt játékosokat útbaigazítani és segíteni az adminok munkáját! Szeretnék egy jó közösséghez tartozni!
Mi az Adminsegéd feladata?
A játékosok kérdéseinek megválaszolása, útbaigazítása, ezzel is levéve az adminok válláról a terhet! Kommunikáció az adminokkal, és felkészülni az esetleges admin feladatokra a jővőre nézve.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Értelmesnek tartom magam, és már ismerem az adminisztrátori feladatokat, ezzel úgy gondolom, hogy könnyebb munka lenne. Szeretek csapatban dolgozni, és szeretek a játékosokon segíteni. Könnyen tanulok, és nagyon szorgalmas vagyok.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Segitőkész vagyok! Nagyon szorgalmas! Érett! Rossz tuladjonságok : Mindenkinek vannak rossz napjai így velem is megesik. Néha nem értem a feketehumort! Ennyit tudnék így.
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Igen, mivel már voltam admin, és szeretem az adminisztrátori feladatokat, és szeretem a szervert is, ahol szeretnék bizonyítani, hogy megállom a helyem adminként is!
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Napi 4-6 órát, ebből simán tudok 3 órát rászánni.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Első sorban a városháza. Itt kell felvenni a munkát, iratokat kiváltani, ami mindennek az alapja. Itt lehet vásárolni adásvételit is jármű eladásához szükségesen. A telefonboltot kitudnám emelni, ahol megveszi a telefont, amiről tud telefonálni/sms-ezni, illetve a munkát elkezdeni. Pontosabban az Uber Eats-et. Harmadik sorra, én az autókereskedést raknám, hiszen mindenkinek szüksége van egy járműre ahhoz, hogy tudjon mozogni, tájékozódni, és könnyebben menni A-ból B-be.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Elsősorban, megmutatnám neki a városházát, és azokat amit esetlegesen nem tud, miközben megadnám neki a szerver szabályzatát, hisz ismernie kell minden alapot ahhoz, hogy a későbbiekben, ne kerüljön bajba, ne legyen probléma esetleg az útja során. Amennyiben szükség tartja, elmagyaráznám neki a munkákat, hobby munkákat, illetve a céges melót, hiszen azzal tud keresni igazán.. Bármi kérdése van segíteném, és hagynám hogy elkezdje az életet a szerveren!