- Június 8, 2025
- 40
- 19
- Karakter
- Luno Maia
IG Név mező használata kötelező ( Valós karakter névvel! ) ~ Joshua
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
ZsomborHány éves vagy?
20Mutatkozz be röviden.
Zsombor vagyok, 20 éves, Keszthelyen élek, egy Balaton-parti városban. Az építőiparban dolgozom, szabadidőmben pedig leginkább az MTA-val foglalkozom. Különösen szeretem a legális frakciókat és a csapatmunkát, mivel fontos számomra az együttműködés és a közös célok elérése.Mi az accountod ID-je?
920Hány játszott perccel rendelkezel?
18.239Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
12-15 óra fix.Rendelkezel Discord fiókkal?
[x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/h2addskÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Teljes mértékben.IC RÉSZ
Teljes neve:
Katherine WhitmoreSzületési helye:
Los Santos General HospitalSzületési ideje:
2002.02.03Édesanyja leánykori neve:
Jenna RosarioBejelentett lakcíme:
PalominoRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretnék egy remek csapat hasznos tagja lenni, és mindig is szerettem autókkal foglalkozni. Motivál a csapatmunka, valamint az, hogy folyamatosan fejlődhessek ezen a területen.Miért Önt válasszuk?
Szeretem kivenni a részemet a csapatmunkából, és jól értek az autókhoz. Szívesen dolgozom együtt másokkal, valamint motivál, hogy hasznos tagja legyek egy összetartó csapatnak.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[-]15:00-18:00[X]18:00-22:00[X]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata, hogy kiszűrje a motorolajból a szennyeződéseket és a fémrészecskéket, így védi a motort a kopástól.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A motor túlmelegedését okozhatja például kevés hűtőfolyadék, hibás vízpumpa, rossz termosztát vagy nem működő hűtőventilátor.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj keni, hűti és védi a motort a kopástól.Az első szám és a „W” a hidegben való folyékonyságot jelzi.
A második szám azt mutatja, milyen sűrű az olaj meleg motorban.[/ICODE]
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hogy kiolvassa a jármű hibakódjait és ellenőrizze a motor, illetve az elektronikai rendszerek állapotát.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Az autót megemeljük vagy aknára állítjuk.
Leengedjük a régi motorolajat az olajleeresztő csavaron keresztül.
Kicseréljük az olajszűrőt.
Visszacsavarjuk a leeresztő csavart.
Betöltjük az új motorolajat.
Beindítjuk a motort, majd ellenőrizzük az olajszintet és a szivárgást.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Katherine Whitmore
Kelt: 2026.05.28
Kelt: 2026.05.28