- Június 8, 2025
- 34
- 9
- Karakter
- Katherine Whitmore
Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Zsombor,Katherine Whitemore, 20 éves vagyok.
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Zsombor vagyok, 20 éves, Zala megyében élek, és az építőiparban dolgozom. Szabadidőmben leginkább a WestMTA-val foglalkozom, ahol az LSMS frakció aktív tagja vagyok. Szeretek csapatban dolgozni, segíteni másoknak és felelősségteljesen ellátni a feladataimat. Hobbijaim változatosak, szívesen próbálok ki új dolgokat, és fontos számomra a folyamatos fejlődés.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Szeretnék segíteni a játékosoknak a kérdéseik megválaszolásával, valamint ezzel megkönnyíteni az admincsapat munkáját. Emellett szívesen csatlakoznék egy összetartó közösséghez, ahol aktívan hozzájárulhatok a csapat működéséhez.
Mi az Adminsegéd feladata?
A játékosok kérdéseinek megválaszolása.
Segítségnyújtás az új játékosok számára.
szerver szabályainak ismertetése és betartatásának elősegítése.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Azért érdemes engem választani, mert aktív, segítőkész és megbízható játékos vagyok. Szeretek másoknak segíteni, türelmesen válaszolok a kérdésekre, és szívesen tehermentesítem az admincsapatot. Emellett jól tudok csapatban dolgozni.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Segítőkész
Megbízható
Türelmes
Néha túlzottan maximalista vagyok.
Előfordul, hogy túl sok feladatot vállalok egyszerre.
Bizonyos helyzetekben nehezen mondok nemet másoknak.
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Ha a jövőben lehetőségem és elegendő időm lesz rá, szeretnék. Adminként még többet tudnék segíteni a játékosoknak, valamint hatékonyabban figyelni és támogatni a szerver közösségét.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Heti 10 órát kb.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
1. - Városháza - a szükséges alapvető okmányok "beszerzése" végett.
2. - Valamelyik horgász spot, vagy esetleg áruszállító depo - a relatíven könnyű, kevésbé repetatív alaptőke megszerzéséhez.
3. - A szerelőtelep - hiszen a játékosok rengeteg időt töltenek itt, és sok "érdekes" esemény szemtanúja lehet ezen a helyszínen.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Első körben felmérem a játékos RP tudását alapvető kérdésekkel, hogy tisztában van-e a szerver szabályzattal és az alap RP szabályokkal. Ha hiányosságot tapasztalok, ismertetem vele a legfontosabb szabályokat.
Ezután bevezetem a szerver világába, és segítek neki elindulni a legális úton: megszerezni a szükséges dokumentumokat (személyi, jogosítvány), majd munkát vállalni, hogy tudjon gyűjteni egy alap autóra.
Ha ezek megvannak, fokozatosan be tud kapcsolódni a komolyabb RP szálakba és akár frakciók életébe is.
Amennyiben sok lenne számára az információ írásban, Discordon voice chatben is szívesen segítek.