Kijelentem ezzel a jelentkezéssel, hogy a jelentkezés során az igazat csakis az igazat írom / mondom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.
Tudomásul veszem, hogyha mégis hazudok és az kiderül, abban az esetben a jelentkezésem semmisé válik a vezetőség / bíráló szemében, illetve
annak következményeit vállalom.
Fórum neved / Beceneved?
- kapyez / Tamás -
Életkorod?
- 25 -
Discord neved?
- kapyez -
Mióta vagy tagja a Fórumnak?
- Június 8, 2025 -
Aktívan játszol a szerveren?
- 2025-ben kezdtem el a szervert és most ismét aktívabban játszom amennyire időm engedi.
Jelenleg heti körülbelül 7-8 órát tudok a szerverre fordítani. -
Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)
- Nem volt még Globális Moderátorként tapasztalatom. -
Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?
- Gyorsan tanulok, megbízható és alkalmazkodóképes vagyok. Bár ezen a területen még nincs tapasztalatom, szeretném bizonyitani, hogy bele tudok tanulni és hasznos tagja tudok lenni a csapatnak hosszútávon. -
Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?
- A főállásomból kifolyólag akár az éjszakai órákban is gépnél tudok lenni így ebben az időszakban is elérhető vagyok (kivéve DC - indokolt esetben ott is.) A pihenőnapjaimon pedig rugalmasan tudok foglalkozni a fórummal. Emellett az alakuló fotós mellék vállalkozásom miatt telefonon is gyakran elérhető vagyok, így szükség esetén akár telefonról is bármikor tudok reagálni a fórumon. -
Van egyéb megjegyzésed?
- Előre is köszönöm ha elolvassátok és elbiráljátok a jelentkezésemet. -
- kapyez / Tamás -
Életkorod?
- 25 -
Discord neved?
- kapyez -
Mióta vagy tagja a Fórumnak?
- Június 8, 2025 -
Aktívan játszol a szerveren?
- 2025-ben kezdtem el a szervert és most ismét aktívabban játszom amennyire időm engedi.
Jelenleg heti körülbelül 7-8 órát tudok a szerverre fordítani. -
Volt már tapasztalatod Globális Moderátorként? (Ha igen kérlek írd le, hogy hol és meddig.)
- Nem volt még Globális Moderátorként tapasztalatom. -
Mit gondolsz, miben lennél hasznos a csapat számára?
- Gyorsan tanulok, megbízható és alkalmazkodóképes vagyok. Bár ezen a területen még nincs tapasztalatom, szeretném bizonyitani, hogy bele tudok tanulni és hasznos tagja tudok lenni a csapatnak hosszútávon. -
Milyen időközönként tudnál a Fórummal foglalkozni és mennyit?
- A főállásomból kifolyólag akár az éjszakai órákban is gépnél tudok lenni így ebben az időszakban is elérhető vagyok (kivéve DC - indokolt esetben ott is.) A pihenőnapjaimon pedig rugalmasan tudok foglalkozni a fórummal. Emellett az alakuló fotós mellék vállalkozásom miatt telefonon is gyakran elérhető vagyok, így szükség esetén akár telefonról is bármikor tudok reagálni a fórumon. -
Van egyéb megjegyzésed?
- Előre is köszönöm ha elolvassátok és elbiráljátok a jelentkezésemet. -