Justin Banks LSMS jelentkezési lapja.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Justin

Zöldfülű
Támogató
Március 4, 2026
62
5
Karakter
Alberto Florenzi 🇮🇹
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Milán
Hány éves vagy? 26
Mutatkozz be röviden. Milánnak hívnak, Pest megyében élek. Otthonról dolgozom short-form videószerkesztőként. Egy nyugodt, inkább introvertált személynek tartom magam aki minden rászabott feladatot maximális odafigyeléssel teljesít.
Mi az accountod ID-je? 4642
Hány játszott perccel rendelkezel?15.078
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 10-12 óra
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/1dM0H0S
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Természetesen

IC RÉSZ

Teljes neve: Justin Banks
Születési helye: Austin, TX, USA.
Születési ideje: 2000.12.14.
Édesanyja leánykori neve: Caroline Parker
Bejelentett lakcíme: 23 Weston st., Los Santos
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Gyakorlati tapasztalatom még nincs
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[X]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Pályakezdő autószerelőként úgy érzem ez a hely lenne számomra a legmegfelelőbb választás. Szeretnék fejlődni egy dinamikusan működő csapatban.
Miért Önt válasszuk? Maximalista vagyok, tele ambícióval. Nagyon könnyen tanulok és a nehezebb feladatok sem okoznak kihívást. Mindig törekszem a legjobb tudásom szerint elvégezni a rám szabott munkát.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00
[X]15:00-18:00
[-]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
A nevéből is értendően átszűri, tisztán tartja a motorolajat.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Legtöbbször a hűtőrendszer hibája, hűtőfolyadék esetleges alacsony szintje, illetve túlterhelés.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A W melletti első szám az olaj hidegindítási tulajdonságát szimbolizálja, minél kisebb a szám annál folyékonyabb marad az olaj hidegben. A második szám pedig az olaj viszkozitását jelöli üzemi hőmérsékleten.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Kommunikál az autó fedélzeti számítógépével. Hibakód olvasó.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Régi olaj leengedése nyitott olajbeöntő sapkával, olajszűrő cseréje, leeresztő csavar visszaszerelése, új olaj betöltése.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Justin Banks
Kelt: 2026.04.15

Tisztelt Justin Banks!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.