Josh Trowman

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ÁSZ

Újonc
Augusztus 24, 2024
1
0
Karakter
Josh Trowman
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Josh Trowman

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 1990.11.07.

Születési hely: San Fierro Medical Centre

Életkor: 36

Nem: Férfi

Állampolgárság: Amerikai

Telefonszám: 1124068

Családi állapot: Egyedül álló
Végzettség: 1. San Fierro High School
2. University of San Fierro Faculty Of Medicine
2. International Police Academy
Személyes jellemzők: 185 centi méter magas, jó kondiban lévő férfi. Rendszeres sport űzés. Magabiztos, megbízható személyiség, munkájára precíz és maximalista. Az önálló munkavégzést preferálom de nagyon jól dolgozom csoportban akár tagként akár vezetőként is.
Motiváció: Nem rég költöztem a városba San Fierro-ból ahol főleg mentőorvosként dolgoztam, így az emberekkel történő foglakozás és azok védelme már a véremben van. Ezt követően elvégeztem az akadémiát, hogy egy új környezetben próbálhassam ki magam mint a rend őre, így mint kezdő, tanulni és tapasztalni vágyó emberként jelentkezek az Ön állományukba.

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ X ] Nem
  2. Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
    • [ - ] Igen
    • [ X ] Nem
  3. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
    • [ - ] Igen
    • [ X ] Nem
  4. Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
    • [ X ] Soha
    • [ - ] Az elmúlt 6 hónapban
    • [ - ] Az elmúlt 12 hónapban
    • [ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
  5. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
    • [ - ] Igen
    • [ X ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: Ádám, adm2426

Életkorod: 23

Játszott percek a szerveren: 164

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 4-5 óra minimum, ettől lehet több is.

Rövid, lényegretörő bemutatkozás Jelenleg Debrecenben vagyok harmad éves joghallgató, azt követően ügyész szeretnék lenni. Alapvetően 12 éves koromban kezdtem az MTA-t és azóta volt amikor többet volt amikor kevesebbet játszottam. Jelenleg vizsgaidőszak van így ez a kis játék könnyed kikapcsolódást is nyújt és hiányzott is. A szerver felkeltette a figyelmem már régebben és, hogy lett saját kliense újra belevágtam. Hétvégéim azok nekem szinte sose szabadok. Hétköznap jobban tudok lenni, néha hétvégén is, ez nyáron változhat.

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Őszintén nem igazán, talán 1-2x voltam abból csak alapvető tapasztalataim vannak, inkább magyar rendvédelmi szerepjátékban volt több részem, de gyorsan tanulok.

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Igazából régebben regisztráltam kipróbáltam és most kezdtem újra így ez lenne az első frakcióm itt.

Nincs

Nincs

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:

Josh Trowman

Dátum: 2026. 05. 18.

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Josh Trowman
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.
Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.
Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Sok sikert kívánunk.
Jonathan Ortiz
Employment Officer, Recruitment and Employment Division
Los Santos Police Department

• Kedvelés
Reactions: ÁSZ
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.