Johny Timber panasztétele Raphael Gerstern Officer-re

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

petro21

Újonc
Május 6, 2025
4
0
Karakter
Johny Timber
MjE2NTcwOA.png

REPORT AN OFFICER

Feljelentő adatai

Teljes név:
Johny Timber
Telefonszám:
1-124-524
E-mail cím:
[email protected]

Jogi képviselő adatai
Jogi képviselő tölti ki amennyiben megbízás alapján küldi be a nyomtatványt a feljelentő nevében.

Teljes név:
-
Telefonszám:
-
Ügyvédi iroda neve:
-

Feljelentett fél adatai

Teljes név:
Raphael Gerstern
Jelvényszám:
4818
Rendfokozat:
Officer I
Szolgálati járművének adatai:
Típus: Ford
Rendszám: 5AEXM314

Feljelentés kifejtése

A feljelentés leírása, indoka, előzményei:
Las Venturas felé tartva elnéztem a felhajtóhoz tartozó besorolást és ezáltal szembe sávba kerültem. A lehető legnagyobb fegyelemmel amint lehetőségem volt rá visszatértem az eredeti nyomvonalra. A rendőr urak ekkor találkoztak velem, még le is lassítottam, hiszen szirénázva, sietve haladtak utukon. Ezután már a nyomvonalamban teljesen szabályosan, minden közlekedési szabályt betartva haladtam. Pár másodperccel később a szirénára és a belőle kiszóló hangra lettem figyelmes. Törvénytisztelő állampolgárként természetesen eleget tettem jogi kötelezettségeimnek és a lehető leghamarabb félrehúzódva alávetettem magam az igazoltatásnak. Raphael rendőr már ekkor is elég agresszíven lépett fel ellenem. A kreszben foglaltak szerint a felhajtó elnézését természetesen azonnal elismertem, ő azonban megvádolt engem gyorshajtással és veszélyeztetéssel is. Szerettem volna bizonyítékot kérni, hiszen az igazoltatás közvetlen helyszínén is van sebességmérő kamera amely alapján visszavezethető lett volna a vétségem. A kamera természetesen nem bírságolt meg, tehát nem hajthattam a megengedettnél gyorsabban. Raphael rendőr azonban továbbra is rám erőltette a jogi, jelen helyzetbeni rendőri véleményét és közelte, hogy "majd panasz tesz ha akar", meg sem próbált velem, mint állampolgárral szót érteni. Utolsó mondatomként még annyit hozzátennék, hogy az eset után bármilyen megkülönböztető jelzés nélkül az officer úr szembe sávban, iránymutatótó jelzés használata nélkül hagyta el a helyszínt.

Szenvedett el sérülést az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
Az intézkedés folyamata közben folyamatos lelki sérülések sorát szenvedtem el a rendőr stílusától. Volt már dolgom máskor is az állomány más tagjaival, mindig a maximális tisztelettel viszonyultunk egymáshoz, itt ez nem így volt.
Érte önt kár az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
Igen, pénzügyi csekket kaptam.

Mellékletek

Rögzített videó és/vagy hanganyag:
Furgonom rendelkezik hang és videófelvevő egységgel.
Fényképek:
Nincs
Iratok / dokumentumok:
MjM5MjIyMg.png

MjM5MjIyMQ.png

Orvosi látlelet:
Nincs
Egyéb:
Nincs

Kártérítési igény esetén kitöltendő
Kitöltés hiányában a hatóság nem fog megállapítani kártérítést.

Eltulajdonított tárgyak listája, azok állapota, ismertetőjele (pl. sorozatszám, telefonszám):
Nincs
Hatóság által kiállított csekk mely a feljelentett fél hibájából következett:
MjM5MjIyMA.png

Szervíz számla:
Nincs
Egészségügyi számla:
Nincs

Ezen formanyomtatvány aláírásával és beküldésével kijelenti, hogy elolvasta a feljelentéssel kapcsolatos információkat valamint követelményeket, és ennek megfelelően töltötte ki a nyomtatványt. Elismeri, hogy a nyomtatványban leírt adatok és állítások a teljes valóságnak megfelelnek, abban kétes, nem bizonyítható vagy feltételezésre alapuló adat / állítás nincs. Elfogadja amennyiben a nyomtatványt bizonyíték és / vagy egyéb a leírásban szereplő követelmények hiányában nyújtja be a Rendőrség elutasíthatja a feljelentést.
Feljelentéssel élő aláírása:
Johny Timber

KELTEZÉS HELYE, 2025.XX.XX.​

MjE2NTcwOA.png
Tisztelt Mr. Johny Timber!

Az Internal Affairs Division kivizsgálta az esetet.

A vizsgálat során megállapítást nyert, hogy Officer Gerstern megfelelően járt el, mivel az intézkedő személy nem köteles az intézkedés alá vont jármű vezetőjének bizonyítékot átadnia, illetve a szolgálati jármű radarja sem tárol huzamosabb ideig adatokat.

Üdvözlettel:
Yaciel Villanueva
Internal Affairs Division, LSPD​

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.