LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
Józsi vagy MadHány éves vagy?
26Mutatkozz be röviden.
A nevem Józsi 26 éves vagyok, Szlovákiában élek. Autószerelő a szakmám és abban is dolgozom. A hobbim leginkább az autók bütykölése valamint a motorozás nameg az MTA. Ami az rp tapasztalatot illeti pár év van mögöttem belőle. A szabadidőm változó de leginkább délután 4 től este 12 ig.Mi az accountod ID-je?
1150Hány játszott perccel rendelkezel?
450Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
20-24Rendelkezel Discord fiókkal?
[x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/V0swopCÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
IgenIC RÉSZ
Teljes neve:
Johny StainsSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
1999.10.10Édesanyja leánykori neve:
Smith'sBejelentett lakcíme:
Los Santos sunset street 53Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
IgenMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretem a kihívásokat és a hobbimat szeretném a megélhetésemmé tenni hiszen úgy jó munkába járni ha azt szereti is az ember.Miért Önt válasszuk?
Rendelkezem tapasztalatal az autószerelés területén, megvan hozzá a kézügyeségem, valamint az ügyfelekkel kellő tisztelettel tudok bánni illetve az idegeseb ügyfelekfelé kellő türelemel és megértésel tudok bánni.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[X]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
A motorban keringő olaj megszűréseMi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hengerfej pakolás, vízpumpa csapágy beállt és nem forog, az elülső hűtő elrakodott kosszal és nem áramlik a bordák közt a levegő, esetleges dugulás tehát rengeteg oka lehet.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motor forgó alkatrészeinek a kenését biztosija, az olaj sűrűséget jelöli az 5W-30 hígabb, míg a 10W-40 sűrűbb.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Elektronikai szenzorok által mért értékeket tudunk kiolvasni vele a járműből illetve ennek segítségével tudunk bizonyos hibákat megtalálni nameg az olajcsere jelzőt is ezzel az eszközzel tudjuk vissza állíttani alap helyzetbe.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Előkészittem a szerszámokat és az olajat/filtert.
Felemelem az autót és megkeresem a leeresztő nyílást.
A leeresztő nyíláshoz teszek egy fáradt olaj tárolására alkalmas edényt, és a kellő villáskulccsal megengedem a csavart és megvárom míg kifolyik az olaj, ezután kicserélem a csavaron az alátétet majd visszateszem és kellő erővel 30 nm általában meghúzom a csavart egy nm kulccsal. Ezután leveszem az olajfilter ház tetejét és kiveszem a filtert, a tetőn kicserélem a gumi pakolást majd visszahelyezem az új filtert és meghúzom a tetőt szintén a kellő nm el. Ezután leengedem a kocsit és beleöntöm az előírt olajat beindítom, hogy ellenőrizem esetleges olajfolyást. Ezután leellenőrzöm az olajszintet.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Johny Stains
Kelt: 2026.05.15
Kelt: 2026.05.15