Johnson Liam - Robi

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

lilbona

Újonc
Augusztus 11, 2026
5
3
Karakter
Johnson Liam
westlogofa.png

Panasztevő InGame neve:
► Johnson Liam◄

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Robi ◄

Panasz leírása, kifejtése, oka:
► Nem halgatott végig, perma okát nem fejtette ki, MG, lestreamsnipeolt van róla proof, és nem permázták a streamsnipert, ◄

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► Tiktok stream, youtube-on fent lesz a Vod◄

Megjegyzés:
► Szerintem így nincs értelme egy RP játéknak ha Nincs értelme ha streamelek , és közb nézi a rendvédelem!◄​

Szia!

Amikor leírtad hogy "streamsnipe xddd" akkor néztem rá a liveodra.
Bevittelek PD-re majd liveban hozzám vágtad hogy életképtelen vagyok, és hogy miért nem az ilyen emberek halnak meg hamarabb.
Majd amikor Alexei kirakott téged akkor elmondtad azt is, hogy ez a szerver egy "szar".

De gondolom ezek benne lesznek a VOD-odban is.

Várom a bíráló admin válaszát.

Sziasztok!

Az ügyet én fogom bírálni.
@Robi tőled kérnék szépen discordon egy napi logot.
@lilbona tőled várom a bizonyítékokat a streamsniper-ra és várom a teljes vodot. Amint fent van, az ügy kezdetétől időmegjelöléssel küldd el nekem discordon. A VOD-ot teljesen vágatlanul szeretném kérni. Amennyiben 1 másodperc is hiányzik belőle, akkor elutasítom a panaszt. A ban utáni részek is legyenek benne.

• Kedvelés
Reactions: zotya
Sziasztok!

Megkéreztem a bírálattal.
@Robi mutatott nekem bizonyítékokat, amiből kiderült, hogy a streamsnipe vádja nem állja meg a helyét.
@lilbona - val beszélgettünk discordon, megmutattam neki a bizonyítékot. Ezek után eltekintett attól, hogy megnézzem a VOD-ot.
A streamből sikerült kilippelnie adminoknak olyanokat, amin egyértelműen szidja @lilbona @Robi adminunkat.
A történteket @lilbona elismerte és a hibáit is elismerte a beszélgetésünk során.
A történtekre való tekintettel a perma ban marad, UB kérelemre lesz lehetőséged később.

A panaszt jogtalannak ítélem.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.