LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
KrisiHány éves vagy?
19Mutatkozz be röviden.
Kristóf vagyok, 19 éves, magabiztos, segítőkész, megértő vagyok. Szeretek a hobbijaimmal foglalkozniMi az accountod ID-je?
5864Hány játszott perccel rendelkezel?
47.043Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
átlagosan 10 óraRendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/CDBSoJwÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
igen.IC RÉSZ
Teljes neve:
John DixonSzületési helye:
San FierroSzületési ideje:
2007.03.22Édesanyja leánykori neve:
Jessica De SantaBejelentett lakcíme:
El corona #2745Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen, több hónapig tagja voltam egy szerelőtelepnek, ahol rengeteg sok tapasztalatot tudtam szerezni.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Szeretnék újra egy jó , dinamikusan fejlődő képes csapat tagja lenni ahol az ember kikapcsolódhat mentálisan. Miért Önt válasszuk?
Megbízható vagyok, számithat rám az ember, ha baj van ott vagyok,precíz és gyors munkát végzek, amibe bele kezdek azt be is fejezem. Nem érzem magamat másnak a többi embernél, de a több hónapon keresztül szerezett tapasztalatom eléggé segíteni tudna a csapatnak, illetve támogatnám és segiteném fejleszteni dinamikusan a csapatot de ha van lehetőség rá akkor akár hirtelen is. Illetve a mentalitásom végett. Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[Hétvégéken]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Megakadályozza, hogy szennyeződjön a motorolajMi okozhatja a motor túlmelegedését?
Lyukas hűtőcső, túlfort hűtővíz, szíjszakadás, rossz vízpumpaMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motor olaj hűt, tisztít, ken illetve tömít. A betűk és a jelölések a hideg/meleg viszkozitást mutatják. Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A motorhibáinak gyors és pontos kimutatása Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Kocsival az emelőre állok,leállitom a motort, a kocsit az emelő segítségével megemelem, majd az olajteknőböl a fáradt olajat leengedem,majd a kocsit leengedem az emelő segitségével, majd letekerem az olaj sapkát és bele öntöm a friss, bele való motor olajat. Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:John Dixon
Kelt: 2026.10.01
Kelt: 2026.10.01