John Dixon jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

b.krisiii

Barangoló
Október 28, 2025
22
3
Karakter
John Dixon
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP​

OOC RÉSZ​

Hogyan szólíthatunk? Krisi
Hány éves vagy? 19
Mutatkozz be röviden. Kristóf vagyok, 19 éves, magabiztos, segítőkész, megértő vagyok. Szeretek a hobbijaimmal foglalkozni
Mi az accountod ID-je? 5864
Hány játszott perccel rendelkezel?47.043
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) átlagosan 10 óra
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/CDBSoJw
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? igen.

IC RÉSZ​

Teljes neve: John Dixon
Születési helye: San Fierro
Születési ideje: 2007.03.22
Édesanyja leánykori neve: Jessica De Santa
Bejelentett lakcíme: El corona #2745
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen, több hónapig tagja voltam egy szerelőtelepnek, ahol rengeteg sok tapasztalatot tudtam szerezni.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[X]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?Szeretnék újra egy jó , dinamikusan fejlődő képes csapat tagja lenni ahol az ember kikapcsolódhat mentálisan.
Miért Önt válasszuk? Megbízható vagyok, számithat rám az ember, ha baj van ott vagyok,precíz és gyors munkát végzek, amibe bele kezdek azt be is fejezem. Nem érzem magamat másnak a többi embernél, de a több hónapon keresztül szerezett tapasztalatom eléggé segíteni tudna a csapatnak, illetve támogatnám és segiteném fejleszteni dinamikusan a csapatot de ha van lehetőség rá akkor akár hirtelen is. Illetve a mentalitásom végett.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[Hétvégéken]7:00-15:00
[X]15:00-18:00
[X]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK​

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Megakadályozza, hogy szennyeződjön a motorolaj
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Lyukas hűtőcső, túlfort hűtővíz, szíjszakadás, rossz vízpumpa
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motor olaj hűt, tisztít, ken illetve tömít. A betűk és a jelölések a hideg/meleg viszkozitást mutatják.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A motorhibáinak gyors és pontos kimutatása
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Kocsival az emelőre állok,leállitom a motort, a kocsit az emelő segítségével megemelem, majd az olajteknőböl a fáradt olajat leengedem,majd a kocsit leengedem az emelő segitségével, majd letekerem az olaj sapkát és bele öntöm a friss, bele való motor olajat.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.​
Aláírás:John Dixon
Kelt: 2026.10.01
​

Tisztelt John Dixon!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíteni fogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt John Dixon!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.