- Június 7, 2025
- 27
- 6
- Karakter
- Negociamento Takhti
Panasztevő InGame neve:
► Negociamento Takhti ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Bubi ◄
Panasz leírása, kifejtése, oka:
► Jogtalan PG ◄
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► https://we.tl/t-owsh7D01r2L7cpZg / ◄
Megjegyzés:
► Szedtem a ládákat event alatt, amikor is kétszer is odajön hozzám a videón levő két illető, lecampelve ezzel a ládát, és figyelve ahogy én szállok le helikopterrel és várja mikor szállok le a ládára, kihasználva az eventes ládákat ezáltal. Látszik a videó alatt hogy a helikopterbe már beszálltam és mentem el, IC nem is láttam hogy rámtartsa a fegyvert mert alattam volt + drog effekt alatt voltam. Az én véleményem szerint egy eventes tárgy végett lecampelt helyet és ládákat nem volna szabad igy kirabolni, és szerintem ez által rosszul járt el Bubi. (Ezután egyik haverom megosztását is néztem discordon és tovább folytatták ezt vele is, ahogy helikopterrel próbál leszállni a ládára, és várják mikor száll le hogy kitudják rabolni)
Nem teljesen Bubi ellen szerettem volna ezt irni, és nem is az a 60perc PG miatt vagyok ideges. De szerintem itt nem voltam hibás, hiába nem akarták vagy akarták az eventes ládát elvenni tőlem. De kérdem én, hogy tudjak ládákat gyűjteni, ha folyamatosan alól követnek, és nem is hogy felszedik a ládát alólam, hanem várják mikor szállok le arra a szerencsétlen ládára, majd ha tovább szeretnék menni, követnek a következőre..
Köszönöm a figyelmet.(Az imguros képen látható hogy ahogy kivette a fegyvert, amit a chat se irt ki btw, már felvoltam szállva, lehet elemezni a videón keresztül is)
◄
Utoljára szerkesztve: