LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
HEDIHány éves vagy?
25Mutatkozz be röviden.
Sziasztok, Dani vagyok. Régebb óta MTA RP-zek és szeretem a normálisabb, komolyabb frakció RP-ket. Általában olyan karaktereket játszok akiknek van személyisége és nem csak NPC módjára léteznek. Szeretek aktív lenni és ha van mit csinálni frakción belül akkor arra mindig vevő vagyok.Mi az accountod ID-je?
2033Hány játszott perccel rendelkezel?
361 percMennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Napi több óra simán, főleg délután és este.Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről!
https://imgur.com/rJysIFpÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
IgenIC RÉSZ
Teljes neve:
Jessica MortenSzületési helye:
San FierroSzületési ideje:
2002.09.14.Édesanyja leánykori neve:
Claire DawsonBejelentett lakcíme:
Los Santos, El CoronaRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen. Elég fiatal korom óta műhely körül voltam, szóval rám ragadt pár dolog. Inkább gyakorlati tapasztalatom van mint papírom róla. Olajcsere, fék, futómű, kisebb motorhibák meg alap elektronikai dolgok mennek.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[X]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Mert szeretek autókkal foglalkozni és elegem van abból hogy a városban minden második "szerelő" kalapáccsal akar mindent megjavítani. Hallottam pár normális dolgot a helyről szóval gondoltam megpróbálom.Miért Önt válasszuk?
Mert nem fogok úgy tenni mintha értenék valamihez amikor nem. Ha valamit elvállalok azt megcsinálom rendesen. Tudok csapatban dolgozni, bírom a stresszt és nem sírok ha olajos lesz a kezem.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[X]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Kiszűri az olajból a koszt meg a kisebb fémrészecskéket hogy ne a motor kapja be az egészet.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Kevés hűtőfolyadék, rossz termosztát, hibás ventilátor vagy akár vízpumpa hiba is.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj keni és védi a motor alkatrészeit. A számok azt mutatják hogy hidegen és melegen mennyire sűrű az olaj.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Kiolvassa az autó hibakódjait és segít megtalálni az elektronikai vagy motorhibákat.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Motor bemelegítés után leengedem a régi olajat, leszedem a régi szűrőt, felrakom az újat majd feltöltöm a megfelelő olajjal. Utána ellenőrzöm a szintet meg hogy nincs-e szivárgás.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Jessica Morten
Kelt: 2026.05.26
Utoljára szerkesztve: