- Április 28, 2026
- 4
- 1
- Karakter
- Liem Carter
SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve: Liem Carter2. Jelentkező születési helye, ideje: Los antos 2005.03.013. Állampolgárság: Amerikai4. Elérhetősége(i):5. Telefonszám: 11316786. E-mail: [email protected]7. Bejelentett lakcíme: Los santos oceán utca 148. Előző munkahelye(i)?: áruszálittó9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: flegma stilus és álando basztatásII. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?: ervin2. Mennyi idős vagy?: 17 3. Játszott percek a szerveren: 7034. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: pár hete kb5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: még nem voltamMi volt a távozásod indoka(i)?: -
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: igen8. Csatolj egy képet a következőkről: ↳ Adminjailekről:
↳ Kitiltásokról:
↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: pozitiv t: barátságos,pozitiv,fer, negativ t: konyen ideges,szigoru,kevés idő.10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Sziazstok egy 17 éves srác vagyok aki szeret játszani nem tud mindig gép elé ulni de probal minell tobbet jatszani falun lakom es anyukamal van egy kutyam is kaukazusi medve olo.
Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: NAP/HÓNAP/ÉV
Teljes név
Teljes név
Utoljára szerkesztve: