- Április 28, 2026
- 3
- 0
- Karakter
- Hugo William
[/CENTER]
Los Santos Police Department
Application Form
Los Santos Police Department
Application Form
IC INFORMÁCIÓK
Jelentkező teljes neve:
-Hugo William-
Születési helye, ideje:
-Los santos 2001.18.06-
Bejelentett lakcíme:
-Los Santos Oceán ut 13-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
-8 általános és kiképzés-
Telefonszáma:
-1131679-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-Sziasztok A nevem Hugo William 25 éves vagyok. Jelnelg munkát keresek mivel überezésel foglalkozok.Nagyon szeretem a kutyákat és a macskákat. egy precziz eber vagyok aki oda figyel mindenre. Szeretek autozgatni és Überezni. Az előző városba navos voltam és Taxis. Szigoru vagyok.-
-Hugo William-
Születési helye, ideje:
-Los santos 2001.18.06-
Bejelentett lakcíme:
-Los Santos Oceán ut 13-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
-8 általános és kiképzés-
Telefonszáma:
-1131679-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-Sziasztok A nevem Hugo William 25 éves vagyok. Jelnelg munkát keresek mivel überezésel foglalkozok.Nagyon szeretem a kutyákat és a macskákat. egy precziz eber vagyok aki oda figyel mindenre. Szeretek autozgatni és Überezni. Az előző városba navos voltam és Taxis. Szigoru vagyok.-
OOC INFORMÁCIÓK
Hogy hívnak?
-István-
Hány éves vagy?
-21-
Jelenleg hány játszott perced van?
-551-
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-nem-
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-https://imgur.com/nKkik2M-
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-Igen-
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-Sziasztok Egy 21 éves srác vagyok és jelenleg dolgozok éjelesbe folyamat. Van egy Kuytusom meg egy macskám akitöl szeretek gondoskodni illetve gamelni. Szigoru de összinte vagyok. Jelenleg anyumal éllek mivel apum meg halt. szeretek a kertben dolgozni illetve füvet vágni. Szeretm a pörgös melokat. Jelenleg akár 5 órát is tudok szánni a frakcióra.-
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-Mert szeretem az üldözéseket illetve a rendvédelmet. Illetve az előző városba is navos voltam. Illetve szeretnénk be tekinteni ebbe a munkahelyre betekinteni hogy milyen. Ielletve szeretem a tusz drámákat lezajlitani.-
-István-
Hány éves vagy?
-21-
Jelenleg hány játszott perced van?
-551-
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-nem-
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-https://imgur.com/nKkik2M-
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-Igen-
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-Sziasztok Egy 21 éves srác vagyok és jelenleg dolgozok éjelesbe folyamat. Van egy Kuytusom meg egy macskám akitöl szeretek gondoskodni illetve gamelni. Szigoru de összinte vagyok. Jelenleg anyumal éllek mivel apum meg halt. szeretek a kertben dolgozni illetve füvet vágni. Szeretm a pörgös melokat. Jelenleg akár 5 órát is tudok szánni a frakcióra.-
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-Mert szeretem az üldözéseket illetve a rendvédelmet. Illetve az előző városba is navos voltam. Illetve szeretnénk be tekinteni ebbe a munkahelyre betekinteni hogy milyen. Ielletve szeretem a tusz drámákat lezajlitani.-