jelentkezési lap.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Liem Carter

Újonc
Április 28, 2026
4
1
Karakter
Liem Carter
[/CENTER]<br><br>
<br><br><br><br>
DqpO8q4.png
<br><br><br><br>Los Santos Police Department<br><br>Application Form<br><br>

<br><br><br><br>​

<br><br>
IC INFORMÁCIÓK

<br><br>​

<br><br><br><br><br><br>
Jelentkező teljes neve: <br><br>-Liem Carter-<br><br><br><br>Születési helye, ideje: <br><br>-Los Santos-<br><br><br><br>Bejelentett lakcíme: <br><br>-Los Santos Oceán ut 14-<br><br><br><br>Legmagasabb iskolai végzettsége: <br><br>-8 általános-<br><br><br><br>Telefonszáma: <br><br>-1131678-<br><br><br><br>Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!): <br><br>-Sziasztok Liem Carter vagyok. 21 éves és jelenleg mukát keresek mert jelenleg überezésel foglalkozom. Szeretem az álatokat és van egy kutám es. Egy sperciz ember vagyok aki sejt pár dolgot a rendvédelemről. Szeret autókázni és barátságos. az elöző városomban ghost os voltam ami annyit takar hogy beveési egységes voltam. könnyen tanulok meg dolgokat.-<br><br><br><br>​

<br><br>
OOC INFORMÁCIÓK

<br><br>​

<br><br><br><br>
Hogy hívnak? <br><br>-Oláh Ervin-<br><br><br><br>Hány éves vagy? <br><br>-17. életév-<br><br><br><br>Jelenleg hány játszott perced van? <br><br>-443 perc.-<br><br><br><br>Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka? <br><br>-nem-<br><br><br><br>Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP) <br><br>-https://imgur.com/Pn9Noyc-<br><br><br><br>Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al? <br><br>-igen-<br><br><br><br>Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!) <br><br>-Sziasztok egy 17 éves srác vagyok. Aki szeret gamelni. Jelenleg anyukámal lakom és segédkezem neki. Voltam/vagyok GTA5 rpn rendvédelmi frakiba és tudom nagyjából a dolgokat. Van egy kutyám is akit szeretek és vigyázok rá. A neve Peggy egy kaukázusi medve ölő.-<br><br><br><br>Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? <br><br>-Szeretem a rendvédelmet és gondoltam ki probálnám a képeségeim nálatok is.-​

Szeva. Elvan csúszva a minta, ezt zárom helyezem.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.