Jelentkezés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kisnyavi01

Újonc
Május 20, 2026
6
1
Karakter
serafin_mancebo
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Gábor
Hány éves vagy? 20
Mutatkozz be röviden. Gábornak hívnak, Tolna megyében élek, most fejezem be a középsulit, mezőgazdasági technikumot.
Mi az accountod ID-je?
1749
Hány játszott perccel rendelkezel?10144
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Napi 4-5 órát simán, hétvégén ennyit nem.
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Serafin Mancebo
Születési helye: Las venturas
Születési ideje: 2000.01.22
Édesanyja leánykori neve: Nem ismert
Bejelentett lakcíme: Nincs
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? A csapat erősítése, és a meghibásodott járművek gyári állapotába hozása.
Miért Önt válasszuk? Jól dolgozok csapatban, Azt csinálom amit mondanak. Egy rossz szót nem szólok ha nem tetszik valami.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[-]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
[B]Megtisztítsa a motorolajat a benne lévő szennyeződésektől[/B], [B]mielőtt az visszaáramlana a motor mozgó alkatrészeihez.[/B]
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Kevés hűtőfolyadék, elromlott termosztát, rossz hűtőventillátor, elromlott vízpumpa
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Kenés, korrózió védelem, tisztítás. A számok és a betűk a viszkozitást mutatják meg, első a téli viszkozítás, második pedig a nyári viszkozítást mutatja meg.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
16 tűs aljzatra csatlakozik a kormány alatt(nem mindig ott). Az ecuval kommunikál az OBD, a lehetséges hibákat-hibakódokat jutatja vissza a készülékre. Elő adat mutatásra is képes. Különböző funkciók ki és be kapcsolására is képes az ember az obd segítségével.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
A motort üzemi hőfokra felmelegítem, vagy egyhelyben jártatással alapjáraton, vagy menet közben. Kocsi felemelése, haspáncél eltávolítása után, hozzáférek a leeresztő csavarhoz(jobb esetben), a megfelelő edény űrtartalom kapacítással, alá teszem a leeresztő csavarnak, úgy hogy az hirtelen eresztés után ne menjen az edény mellé, ha ez megvan kicsavarom a betöltő nyílást, a motor tetején, ezzel a lépéssel könnyebb leereszteni az elhasznált olajat. Ha leeresztettem az olajat, kitekerem az olajszűrőt is. Az új olajszűrő "száját" olajjal kicsit bekenem. Utánna helyére teszem. Ez után a leeresztő csavart eltakarítom, az esetleges kosz ne kerüljön vissza a motortérbe, teszek rá egy új rézgyűrűt, a megfelelő tömítés érdekében. Visszatekerem a leeresztő csavart, utánna a betöltő nyíláson, a megfelelő viszkozítású motorolajat beletöltöm. Gyújtásra teszem és alapjáraton járatom, az olaj áramlása érdekében.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás: Serafin Mancebo

Kelt: 2026.06.11

• Fire
Reactions: Nyx
Tisztelt Serafin Mancebo!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Imádom
Reactions: kisnyavi01
Tisztelt Serafin Mancebo!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Imádom
Reactions: kisnyavi01
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.