- Május 20, 2026
- 6
- 1
- Karakter
- serafin_mancebo
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
GáborHány éves vagy?
20Mutatkozz be röviden.
Gábornak hívnak, Tolna megyében élek, most fejezem be a középsulit, mezőgazdasági technikumot.Mi az accountod ID-je? 1749
Hány játszott perccel rendelkezel?
10144Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Napi 4-5 órát simán, hétvégén ennyit nem.Rendelkezel Discord fiókkal?
[x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen
IC RÉSZ
Teljes neve:
Serafin ManceboSzületési helye:
Las venturasSzületési ideje:
2000.01.22Édesanyja leánykori neve:
Nem ismertBejelentett lakcíme:
NincsRendelkezik autójavító tapasztalattal?
IgenMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[x]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
A csapat erősítése, és a meghibásodott járművek gyári állapotába hozása.Miért Önt válasszuk?
Jól dolgozok csapatban, Azt csinálom amit mondanak. Egy rossz szót nem szólok ha nem tetszik valami.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00[x]15:00-18:00[x]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
[B]Megtisztítsa a motorolajat a benne lévő szennyeződésektől[/B], [B]mielőtt az visszaáramlana a motor mozgó alkatrészeihez.[/B]Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Kevés hűtőfolyadék, elromlott termosztát, rossz hűtőventillátor, elromlott vízpumpaMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Kenés, korrózió védelem, tisztítás. A számok és a betűk a viszkozitást mutatják meg, első a téli viszkozítás, második pedig a nyári viszkozítást mutatja meg.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
16 tűs aljzatra csatlakozik a kormány alatt(nem mindig ott). Az ecuval kommunikál az OBD, a lehetséges hibákat-hibakódokat jutatja vissza a készülékre. Elő adat mutatásra is képes. Különböző funkciók ki és be kapcsolására is képes az ember az obd segítségével.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
A motort üzemi hőfokra felmelegítem, vagy egyhelyben jártatással alapjáraton, vagy menet közben. Kocsi felemelése, haspáncél eltávolítása után, hozzáférek a leeresztő csavarhoz(jobb esetben), a megfelelő edény űrtartalom kapacítással, alá teszem a leeresztő csavarnak, úgy hogy az hirtelen eresztés után ne menjen az edény mellé, ha ez megvan kicsavarom a betöltő nyílást, a motor tetején, ezzel a lépéssel könnyebb leereszteni az elhasznált olajat. Ha leeresztettem az olajat, kitekerem az olajszűrőt is. Az új olajszűrő "száját" olajjal kicsit bekenem. Utánna helyére teszem. Ez után a leeresztő csavart eltakarítom, az esetleges kosz ne kerüljön vissza a motortérbe, teszek rá egy új rézgyűrűt, a megfelelő tömítés érdekében. Visszatekerem a leeresztő csavart, utánna a betöltő nyíláson, a megfelelő viszkozítású motorolajat beletöltöm. Gyújtásra teszem és alapjáraton járatom, az olaj áramlása érdekében.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás: Serafin Mancebo
Kelt: 2026.06.11
Kelt: 2026.06.11