Jelentkezés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kistvan99

Újonc
Április 29, 2026
2
0
Karakter
Richard Cortez
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? István / cortez
Hány éves vagy? 22
Mutatkozz be röviden. István vagyok, 22 éves kb 4-5 éve RPzek persze kihagyások voltak. Szeretek egyedül is csapatban is dolgozni új embereket megismerni.
Mi az accountod ID-je? 8840
Hány játszott perccel rendelkezel?1150
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Munkafüggő átlagosan napi 4-5 órát tudok játszani 1 héten kb 15-25 óra közt néha többet néha kevesebbet.
Rendelkezel Discord fiókkal? [+]Igen
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [+]Igen
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/mNoor0Q
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Richard Cortez
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 2004.09.18
Édesanyja leánykori neve: Maria Cortez
Bejelentett lakcíme: Blueberry
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Saját műhelybe saját autót néha szerelgetek.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[+]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretek autókkal foglalkozni, egyik álmom hogy saját szerelőtelepem legyen, így ezért jelentkezem ide, hogy egy kicsit teljesüljön az álmom, szeretnék egy jó csapat tagja lenni.
Miért Önt válasszuk? Türelmes ember vagyok, szeretek csapatban dolgozni, segíteni embereken, épp ezért bátran merem állítani hogy velem nem fognak mellé!

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[+]18:00-22:00
[+]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[+] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Eltávolítja az olajból a szennyeződéseket
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Kevés hűtővíz, kifújt tömítés vagy repedt hengerfej
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Viszkozitást jelölnek/melegen az olaj sűrűségét, a motorolaj kenést ad a motornak, anélkül nemsokáig bírná
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Elektronikai rendszereket ellenőriz
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Használt olajat leengedjük. A szűrőt leszereljük és kicseréljük, de ha nem szennyezett, akkor nem szükséges, de ajánlott. Visszahelyezünk mindent, majd egy új beleillő motorolajjal feltöltjük.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Richard Cortez
Kelt: 2026.05.05

Tisztelt Richard Cortez!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Richard Cortez!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően olyan döntés született, amely szerint jelenleg nem tudjuk Önt cégünkhöz felvenni.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte cégünket, és sok sikert kívánunk további tervei megvalósításához.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.