- Július 12, 2026
- 7
- 0
- Karakter
- Jean_Benitez
IC ADATLAPTeljes neve: Jean Benitez
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 11.02.1998.
Születési hely: Puerto Rico, Carolina
Életkor: 28.
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai állampolgár. (USA citizen)
Telefonszám: 1-132-556
Tanulmányok: Szülőhazámban kezdtem főbb tanulmányaimat, azon belül is a legfontosabbat a "High School de Puerto Rico (HSP)"-nél. Ezek után költöztem át városunkban, ahol pedig a "University of Dillimore"-nál végeztem, Criminal Justice szakon.
Munkatapasztalat: Ezt megelőző munkáim során egy pár pozícióban megfordultam, ahol precizitást, jó kommunikációs készséget vettem át. Fontos kiemelnem, hogy szolgálatom alatt mindig törekedtem a szabályok betartására, környezetem tisztántartására, illetve a helyes magatartásra.
Képességek: B kategóriás vezetői engedély, magas foka a stressztűrésnek, fegyelmezett munkavégzés, csapatmunkába való jó helytállás.
Végszó: Régóta nagy szenvedéllyel tekintek a rendvédelmi szervek munkájára. A város egyik alappillére a közrend sallagmentes működése, állampolgárok biztonságának a megőrzése. Úgy gondolom, hogy határzotott karakterem - elhivatottságom alkalmasak lesznek a pozíció betöltéséhez.
Munkatapasztalat: Ezt megelőző munkáim során egy pár pozícióban megfordultam, ahol precizitást, jó kommunikációs készséget vettem át. Fontos kiemelnem, hogy szolgálatom alatt mindig törekedtem a szabályok betartására, környezetem tisztántartására, illetve a helyes magatartásra.
Képességek: B kategóriás vezetői engedély, magas foka a stressztűrésnek, fegyelmezett munkavégzés, csapatmunkába való jó helytállás.
Végszó: Régóta nagy szenvedéllyel tekintek a rendvédelmi szervek munkájára. A város egyik alappillére a közrend sallagmentes működése, állampolgárok biztonságának a megőrzése. Úgy gondolom, hogy határzotott karakterem - elhivatottságom alkalmasak lesznek a pozíció betöltéséhez.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen[ X ] Nem
[ - ] Igen[ X ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Dominik, _dominiiik
Életkorod: 23.
Játszott percek a szerveren: 1158 perc.
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Naponta 2-3 óra, változó a munka mellett. Nagyjából egy héten ilyen 14 órát szerintem minimum.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Dominiknak hívnak, huszonhárom éves vagyok, a jelenlegi munkám nem esik távol a szerveren megcélzott frakciótól. Gyerekkorom óta hobbim a számítógépezés, ezzel párhuzamosan a roleplayezés. Általában mindig csak egy játékra szoktam ráfüggni egy időben. Másik kedvenc időtöltésem még a focimeccsek elemzése, nézése, hatalmas buzi vagyok ezen a téren.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Rendelkezem, egy másik elég híres szerveren ugyan ilyen frakciót leaderi kezekben vezettem is egy darabig.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Frakcióban még nem voltam itt, játszani meg nagyjából egy hete - két hete játszom, viszont követni már előtte is követtem.
ZÁRÓ NYILATKOZAT
A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Jean Benitez
Dátum: Los Santos, 07.15.2026.
Jean Benitez
Dátum: Los Santos, 07.15.2026.
Utoljára szerkesztve: