- Április 3, 2026
- 13
- 0
- Karakter
- Javi Mendez
Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
IC Javi Mendez, IRL Pedig Krisztián vagyok, 22 éves.
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Hali! Krisztián vagyok, 22 éves,szakács. 8 éve foglalkozom az MTA szerverek roleplay részével. Szeretek csapatban dolgozni. Terhelhetőnek érzem magam. Szeretem a komplexebb feladatokat, ezért is jelentkeztem adminsegédnek.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Nagyon hosszú távra tervezek a szerveren, és szeretném segíteni a játékosok, és az adminok munkáját!
Mi az Adminsegéd feladata?
Játékosok kérdéseire választ adni, olyan problémákat / reportokat megoldani, ahova nem kell adminisztrátor jelenléte. Levenni az adminokról a terhet azzal, hogy a kisebb reportokat megválaszoljuk, segítjük a játékos közösséget.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Elég tapasztalt játékosnak tudom magamat, és elég magas szinten terhelhetőnek, és stressztűrőnek ismerem magam.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Negatív: Makacs, maximalista magával szemben de 110%-osan, túlgondolom a helyzeteket. Pozitív: Eredmény-orientált, terhelhető, hűséges.
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Igen,szeretnék, hogy még magasabb szinten segíthessek a játékosoknak, ne csak kérdések válaszát adva, hanem 1-1 problémát is megoldva / szabály szegést.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
4-5 átlagban
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: Okmányok kiváltása, munka vállalása. Autós iskola: Megkönnyíti a közlekedésüket a játékban egy jogosítvány, tudnak olyan munkát is vállalni, amihez elvárt a jogosítvány. Autóbérlő: Kevés pénzzel nem lesz az első dolguk az,hogy autót vegyenek, viszont a bérlés okkal reálisabb, hisz akkor már tudok például egy UberEats munkát vállalni, és tudnak mit kezdeni a jogosítványukkal, akkoris, ha nincs pénzük autóra.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Elmagyaráznám neki, hogy ez egy olyan felépítésű szerver, ami szabály rendszerre alapul. Ezeknek megszegése szankciót von maga után. Aztán a fent említett helyszíneket mutatnám meg neki, s magyaráznám el, hogy mit-hogyan, és miért kell. A szabályzatot át olvastatnám vele első sorban, hogy tudjon mihez igazodni. Elmagyaráznám neki a szerveren lévő szokásokat, alap dolgokat, alap rendszereket.
Illetve még valami. Muurayi javaslatára írom a lapot újra, múltkor el lett utasítva friss jail indokkal [04.18]