Jason Gray - Job Application

Marci221

Újonc
Július 21, 2025
4
0
Karakter
Jason Gray
DVCkGtJ.png

asd.gif

U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION FOR EMPLOYMENT

I. SZEKCIÓ — SZEMÉLYES ADATOK

Vezetéknév:GrayKeresztnév:Jason
Középső név:-Születési hely, idő:Las Venturas, 10/03/1999
Telefonszám:1128136Lakcím:Redsands West, 315 Sunset Drive, Las Venturas
Állampolgárság:AmerikaiSzemélyigazolvány száma:ID-FDCC5435

II. SZEKCIÓ — MEGPÁLYÁZOTT POZÍCIÓ

Megpályázott pozíció:Revenue Officer / Tax Examiner / CI Special Agent / Financial Analyst
Korábbi állami tapasztalat:Egy időben az Internal Revenue Service-nél dolgoztam Senior Revenue Officer pozícióban valamint az akkori akciócsapat tagja voltam. Miután ideiglenesen bezárta kapuit az IRS átkerültem az LSPD-hez, ahol Police Officer III rendfokozatot értem el, valamint a SWAT különleges egységben is szolgáltam.
Korábbi pénzügyi vagy jogi tapasztalat:A San Andreas Institute of Finance and Economics Gazdasági jog és közgazdaságtan szakán végeztem, ahol a tanulmányaim során több gyakorlati projektben is részt vettem, amelyek megalapozták a későbbi munkámat a pénzügyi szektorban.

III. SZEKCIÓ — ALKALMASSÁGI FELTÉTELEK

Betöltött 21. életév:Igen / NemBüntetlen előélet:Igen / Nem
Egészségügyi alkalmasság:Igen / NemÁtvilágítás vállalása:Igen / Nem

IV. SZEKCIÓ — MOTIVÁCIÓ

Miért szeretne az IRS kötelékébe tartozni?
Szeretem az olyan munkát, ahol a rend, valamint a fegyelem betartása és annak elősegítése a cél. Fontos számomra, hogy egy jól működő rendszer részeként hozzájárulhassak a szabályok betartásához és a szervezet hatékony működéséhez. Úgy érzem, hogy az IRS-nél ezt a fajta precíz, felelősségteljes munkát tudnám végezni, ami számomra motiváló és hosszú távon is megfelelő.

Miért tartja magát alkalmasnak a megjelölt pozícióra?
Véleményem szerint kiválóan tudnám kamatoztatni korábbi állami szervezeteknél szerzett munkatapasztalataimat és hasznos részét képezném a szervezetnek.
V. SZEKCIÓ — OOC INFORMÁCIÓK

Név:MarciÉletkor:19
Névváltások: UCP:

VI. SZEKCIÓ — NYILATKOZAT

A jelentkezés benyújtásával kijelentem, hogy az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Tudomásul veszem, hogy az IRS háttérellenőrzést végezhet, valamint elfogadom a szervezet belső szabályzatát és működési elveit.

Aláírás:Jason GrayDátum:06/23/2026