Járműfeltörés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

darki

certified ranker
Augusztus 22, 2022
359
357
Karakter
@julian_vargas
/vbreakin - zárfeltörés megkezdése, egy a zár szintjétől függő nehézségű, tipikus nyilas minigame segítségével
/hotwire - a kocsi motorjának beizzítása, egy a zár szintjétől függő nehézségű, tipikus nyilas minigame segítségével

Kapcsolódó topichoz kattints IDE.

• Imádom
Reactions: filepko
Nem támogatom!
Mindenki lopná a kocsikat nem lehetne ott hagyni sehol szerintem.

Nem támogatom!
Mindenki lopná a kocsikat nem lehetne ott hagyni sehol szerintem.
venni kell bele jobb zarat. szabalyozva lennenek ertelemszeruen a kocsilopasok, nem lophatna akarki kocsikat

miszter lábnap, ezt nem tudom támogatni. attól, hogy az a tizenöt százalék szerepjátékra igényes réteg köztudottan nem fog növekedni, attól még nem állnék úgy hozzá a dologhoz, hogy "ha már kevesen vagyunk, akkor már legyen még rosszabb, mert úgyis mindegy". pont elég lehetősége van így is a játékosoknak arra, hogy nyíltan vállalják, hogy nem a minőségi szerepjátékot választják. ha csak az a tizenöt százalék játszana a szerveren, nem csak ezt az ötletet, de konkrétan mindent meg lehetne valósítani, mert a normális keretek között kerülne felhasználásra az összes script. így viszont szerintem megérdemelne legalább annyit a kisebbség, hogy ne kapjon agyérgörcsöt a káosz miatt. attól, hogy kevesen vagyunk, még jár nekünk is a lehetőség, hogy normálisan játsszunk, ha már népszerűbb nem lesz a minőség itthon.

• Imádom
Reactions: darki
miszter lábnap, ezt nem tudom támogatni. attól, hogy az a tizenöt százalék szerepjátékra igényes réteg köztudottan nem fog növekedni, attól még nem állnék úgy hozzá a dologhoz, hogy "ha már kevesen vagyunk, akkor már legyen még rosszabb, mert úgyis mindegy". pont elég lehetősége van így is a játékosoknak arra, hogy nyíltan vállalják, hogy nem a minőségi szerepjátékot választják. ha csak az a tizenöt százalék játszana a szerveren, nem csak ezt az ötletet, de konkrétan mindent meg lehetne valósítani, mert a normális keretek között kerülne felhasználásra az összes script. így viszont szerintem megérdemelne legalább annyit a kisebbség, hogy ne kapjon agyérgörcsöt a káosz miatt. attól, hogy kevesen vagyunk, még jár nekünk is a lehetőség, hogy normálisan játsszunk, ha már népszerűbb nem lesz a minőség itthon.
fair, koszi a velemenyt!!!

• Menő
Reactions: baila
én biztos falnak mennék ha valaki ellopná az autómat amikor csak beugrok vhra vagy egy boltba.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Buntold és zotya
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.