James R Jenkins - Ferit Efe, Ergun adivar [Buntold]

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kityof

Újonc
Április 26, 2026
4
0
Karakter
James R Jenkins
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
James R Jenkins

Panaszra tett személy InGame neve:
Ferit Efe, Ergun adivar

Panasz leírása, kifejtése, oka:
A videón látszik hogy igazából funolni járnak fel a szerverre szerintem ilyen embereknek a megléte a szerveren teljesen felesleges az ütgözéssel nem is lenne baj de utána lévő funolgatással már annál inkább ugratgatás, méghozzá adminsegéd meglétében valószinűleg haverok ezért is tekintenek el egymástól. És miután megtörtént az incidens azután fogták még elkocsikáztak tölem utána visszajöttek mellém és feltették ezt: [2026-05-09 20:15:50] [Output] : Ferit Efe mondja: Kell pálinka? Ezzel is bemutatva hogy tényleg funolni járnak fel.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
, ,

Megjegyzés:
Örülnék ha kevesebb ilyenbe futnék bele nap mint nap és egy élvezhetőbb helyen tudnék játszani.

Moderátor által szerkesztve:
Tiszteletem!

A panaszt én fogom bírálni, várom az érintettek válaszát 24 órán belül.
@Jelly @Nemes

edit.: A címet javítottam, Zeki Apak-ot pedig kivettem a panaszkönyvből mivel a rendelkezésre bocsátott bizonyítékok egyikén sem szerepel semmi terhelő vele szemben.

Utoljára szerkesztve:
Hello, először is nem tudom én mit csináltam ami NONRP lenne. Másodszor is nem funolni járunk fel az előtt le RPztük azt, hogy pálinkát fogunk szállítani. Történt egy ütközés ami mindennapos majd te elkezdted üldözni a piros Dodge-t én meg téged ennyi. Majd megkérdeztem csúfságosan, lenézően mivel besértődtél az ütközés miatt, hogy kell e pálinka? Karakterem Rpjébe belefér szerintem mivel eléggé csúfságos vén bajszos öreget RPzek már hónapok óta. Na de még egyszer én személy szerint semmi olyat nem tettem ami büntetendő.

Edit: Fórumon tudtommal kötelező a karaktered nevét teljesen kiírni.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: flaash
A leírtak fényében készen állok elbírálni a panaszkönyvet.

Amennyiben BÁRKI hozzáfűzne még bármit, holnap délután kettőig várom hozzászólásban.

Válasz hiányában megérkeztem a bírálattal.

A videón az látszik, hogy Ferit Efe épp egy drift manőver közben balesetezik veled, majd elhajt amit utána Ergun Adivar -al követett egy ütközés. Itt mindketten hibásak voltatok úgyhogy erre a részére nem tértem volna ki alap esetben sem, mivel a panaszkönyv írója sem a saját sávjában haladt, pedig az útjában semmilyen akadály nem állt.
Ezt követte egy elsőnek ugratásnak tűnő mozdulat Ergun Adivar részéről, ami különösebb kivizsgálást igényelt volna, de a többit lent.

Ferit Efe [ @Jelly ] : A kapott bizonyítékok egyike alapján sem követett el NonRP-t, az IC karakterének foglalkozási köre nem ütközik a szabályzat semelyik pontjába sem.

Ergun Adivar [ @Nemes ] : A kapott videó alapján tisztán látható, hogy az út hibájából adódóan szállt el az autó, nem történt önszándékú stunt, vagy egyéb NonRP-s cselekedet és az első adandó alkalommal megállt.

A fent leírtak alapján a panaszkönyv jogtalan, következmények nélkül zárom azt.
A topic zárható/helyezhető, mindenkinek további szép napot.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.