- Augusztus 17, 2026
- 1
- 0
- Karakter
- Adam0926778
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
ÁdámHány éves vagy?
13 éves vagyok!Mutatkozz be röviden.
Sziasztok Ádámnak hívnak, 13 éves sokat szoktam játszani szerepjátékokkal, most szeptember-ben töltöm a 14-edik évemet nagyon érdekelnek a programozással és géppekel kapcsolatos dolgok.Mi az accountod ID-je?
2659Hány játszott perccel rendelkezel?
Sajnos most amikor írom nem tudom meg nézni és ide le írni mivel balatonon vagyok!Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Suli időben talán 10-20óra között szünetben akár 30 at is.Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/B52QQtyÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Igen, persze és be is tartom minden féle képpen!IC RÉSZ
Teljes neve:
James KarterSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
1995.08.08Édesanyja leánykori neve:
Nina O' ConnorBejelentett lakcíme:
Los Santos Glen ParkRendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen, nagyjából saját autómat javitgattam!Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[X]Szakmai Iskola[-]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Mivel nagyon szeretek autókal foglalkozni és értek is hozzájuk!Miért Önt válasszuk?
Mivel szorgalmasan dolgoznék és minden munka táraamat meg tisztelem még azt is aki akár idegeaitő is lehet!Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[X]15:00-18:00[-]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrö feladata hogy ki szűrje a szenyeződéseket mint Például:Fémporokat, Koszt és port, LerakodásokatMi okozhatja a motor túlmelegedését?
Kevés hűtő fojadék, Hűtőfolyadék szivárgása, nem műkődő hűtőventilátor, elromlott víz pumpa, és akár kevés vagy rossz motorolaj.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motor olaj arra való, hogy meg kenje a motor alkatrészeit azzal segiti hogy ne kopjanak el, és hogy ne melegedjenek túl.5W-30 Jó hideginditás, melegen közepes viszkozitás, 10W-40 hidegben valamenyivel sűrübb melegben is sűrűbb.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Figyeli az autó rendszereit, felismeri a hibákat, eltárolja a hibakódokat, és segít a hibakeresésben.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1.A motort bemelegítjük.2.Leállítjuk a motort, és biztonságosan rögzítjük a járművet.3.Leengedjük a régi motorolajat.4.Kicseréljük az olajszűrőt.5.Visszaszereljük az olajleeresztő csavart.6.Betöltjük az előírt mennyiségű új motorolajat.7.Beindítjuk a motort néhány percre.Ellenőrizzük az olajszintet, és szükség esetén utántöltünk.Ellenőrizzük, hogy nincs-e olajszivárgás.A használt olajat és olajszűrőt leadjuk egy megfelelő gyűjtőhelyen.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:James Karter
Kelt: 2026.08.24
Kelt: 2026.08.24
Utoljára szerkesztve: