James Awyer jelentkezése a Los Santos Mechanic Shop-hoz!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

BZsomi001

Újonc
Július 9, 2026
3
0
Karakter
James Awyer
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Zsombi / Zsomi ahogy szeretnétek
Hány éves vagy? 22 éves vagyok
Mutatkozz be röviden. Sziasztok, Zsomi vagyok Szeged mellett élek. Fontos tudni rólam, hogy autizmussal élek ( megváltozott idegrendszerrel ), illetve ADHD-val. 10 év MTA / RP tapasztalatom van, több helyen töltöttem el szerelőpoziciót, és mivel imádom az autókat és szimpi a szerver, így itt is szeretnék szerelőként tevékenykedni. Imádom az egész mechanikát, az RP-t. Tudom, kevés a játszott percem, de tetszik az egész szerelés mechanikája, és remélem megtudlak benneteket győzni arról, hogy idevaló lehetek Én is! Igen, mikrofonom sajnos nincsen jelenleg, de mivel discordot használtok, így gondoltam, nem lehet gond, ha telefonról tudok veletek így kommunikálni hanggal. De mivel eléggé szorongó vagyok, így kell egy kis idő, de igyekszem majd megnyílni, és nem parázni / szorongani. Remélem azért így is van esélyem. Köszönöm, ha elolvassátok!
Mi az accountod ID-je? 9278
Hány játszott perccel rendelkezel?460
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Naponta annyit, amennyi az elvárt!
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/73CbOBu
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Elolvastam, áttanulmányoztam, és teljes mértékben elfogadom!

IC RÉSZ

Teljes neve: James Awyer
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: VÁLASZ HELYE
Édesanyja leánykori neve: 2003.08.16
Bejelentett lakcíme: Los Santos, Madár utca 13
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Régi szekeres vagyok, az a végzettségem, de még nem sikerült benne elhelyezkednem eddig.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[x]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Mivel imádom az autókat, a motorbugást, az embereknek segíteni.. És szerintem kiválóan tudok dolgozni csapatban, ha az a csapat tényleg elfogadó, barátias, és békés.
Miért Önt válasszuk? Szívem ügye az autók javítása, az embereknek segíteni, és hogy minden lehetséges eshetőséget megelőzzünk, hogy ne történjen annyi autóbaleset műszaki okok miatt. Hiszem, hogyha megkapnám a lehetőséget, élni tudnék vele, és sikeresen megtudnám mutatni mire is vagyok képes!

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata, hogy a motorolajból kiszűrje a szennyeződéseket, fémrészecskéket és egyéb lerakódásokat, ezáltal biztosítva a motor megfelelő kenését és csökkentve a kopást.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A motor túlmelegedését több hiba is okozhatja, például alacsony hűtőfolyadék-szint, hibás termosztát, meghibásodott vízpumpa, eltömődött hűtőradiátor, hibás hűtőventilátor vagy a hűtőrendszer szivárgása.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj feladata a motor alkatrészeinek kenése, a súrlódás és kopás csökkentése, valamint a motor tisztán és megfelelő hőmérsékleten tartásának segítése. Az 5W-30 és 10W-40 jelölések az olaj viszkozitását (folyósságát) jelentik különböző hőmérsékleten. A „W” a téli (winter) viszkozitást jelöli.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD diagnosztikai műszer segítségével a jármű vezérlőegységeinek hibakódjai olvashatók ki és törölhetők. Segítségével gyorsabban meghatározhatóak az elektronikus rendszerek hibái.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
- A járművet biztonságosan előkészítjük, majd a motort üzemi hőmérsékletre melegítjük. - Alá toljuk a olajleeresztő ,, állomást " ami segítségével a fáradtolajat egyhelyre lehet gyűjteni. - Az olajbetöltő nyílást megnyitjuk, majd az olajteknő leeresztő csavarját eltávolítjuk és a régi olajat leengedjük. - Kicseréljük az olajszűrőt, az új szűrő tömítését olajjal megkenjük. - Visszahelyezzük a leeresztő csavart megfelelő tömítéssel. - Feltöltjük a motort a gyártó által előírt mennyiségű és típusú motorolajjal. - Ellenőrizzük az olajszintet, járatjuk a motort, majd ismét ellenőrizzük, nincs-e szivárgás.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:James Awyer
Kelt: 2026.07.09

Tisztelt James Awyer!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt James Awyer!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.