Jacquues Fox jelentkezése.

Se1z

Újonc
Szeptember 3, 2026
2
0
Karakter
Jacquees Fox
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Jacquees Fox

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 12.03.2000

Születési hely: Las Venturas

Életkor: 24

Nem: Férfi

Állampolgárság:Amerikai

Telefonszám:1132803

Jacquues Fox 24 éves Las Venturasi lakos. Tanulmányait a University of Las Venturas-on , rendvédelmi szakon végezte. Egy középmódű , támogató családból jön , édesanyja ápolónő , édesapja pedig nyugdíjazott Rendőr. Los Santosban szültett , viszont egész életében Las Venturasban élt , ott is nőtt fel. Magabiztos fickó , szeret viccelődni , de ezzel ellentétben a feladatait professzionálisan , azt megérdemlő módon végzi. Szeret új dolgokat tanulni , szívesen elfogad tanácsokat , és azt is bemeri vallani ha hibázott. Mindig hosszútávra tervez , mindig a biztosra szeretne menni. A szakmáját nagyon komolyan veszi , még a megerőltető feladatokat is elszántsággal végzi el.

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  2. Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  3. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
  4. Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
    • [ x ] Soha
    • [ - ] Az elmúlt 6 hónapban
    • [ - ] Az elmúlt 12 hónapban
    • [ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
  5. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: Szebasztián - sejz_nullakilenc

Életkorod: 17

Játszott percek a szerveren: 2641

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Legalább 1500.

Rövid, lényegretörő bemutatkozás Sziasztok! Szebi vagyok , 17 éves. Tanulmányaimmal tavaly végeztem Szakács szakon , illetve most megyek érettségire. 2019 óta Roleplayezek , azóta rengeteg szerveren megfordultam , rengeteg tapasztalatot szereztem. Saját szemszögemből kissé introvertált vagyok , ettől függetlenül viszont szeretek új embereket megismerni , tapasztalatokat szerezni. Néha kissé türelmetlen vagyok , túl tudok néha lőni a célon , de ezen már egy ideje dolgozok. Szeretek másoknak segíteni olyan dolgokban amiben már jártas vagyok , illetve a tanácsokat , segítséget is szívesen elfogadom.

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen! FlyMTA-n másfél évig voltam PD Alleader , V3 Las Venturason 3 hónapig voltam LVMPD frakcióban , illetve V3-mon NAV , illetve Honvédség frakcióban van tapasztalatom.

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 1 hete találtam rá a szerverre az egyik ismerősöm ajánlása miatt. Eddig semmilyen frakcióban nem voltam.

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:

Jacquues Fox / Se1z

Dátum: 2026.09.03