Bemutatkozás:
< Benczi Szebasztián a nevem , 17 éves vagyok.>
Rólam:
< A becenevem Seiz. Gyerekkorom óta sportolok , fociztam , boxoltam , illetve atlétikában is kipróbáltam magam. Nemrég végeztem szakács tanulmányaimmal , a következő célom az érettségi lesz. Rengetek időt töltök új dolgok megtanulásával (pl. : Videót vágni , Kódolni , Zenét készíteni , stb..)
Egy kissé visszahúzódó , de életvidám ember vagyok általában , néha nekem is vannak rosszabb pillanataim / napjaim. Szeretek másoknak segíteni , esetleg a tudásukat tovább fejleszteni az én meglévő tudásommal , illetve ezt visszafele is értékelem. >
Kitiltásaid, admin jail-ek, névváltások (UCP-ből kép)
< >
Mi az admin feladatköre?
< Az Adminisztrátor dolga bonyolult. Nem csak a "komisz" playereket kell kordában tartaniuk , hanem nekik kell időnként a Bug-okkal , Get-ekkel , akár Frakciós jailezésekkel foglalkozniuk. A szerver szabályzat minden szegletét ismerniük kell , ezáltal cselekedniük. Nagyon sok türelemmel kell rendelkezniük , illetve sose szabad pártolniuk. Egy rossz döntés egy játékos kárára lehet , illetve az adminisztrátoréra is. >
Tapasztalataim az évek során:
- 2019-ben RP-ztem először 10 évesen a FlyMTA szerverén. Rengeteg időt civilként töltöttem el , amíg ~2021-ben nem jelentkeztem V3-mon a Honvédség frakcióba. Felvettek , majd 3 hónapot ott töltöttem , innen rengeteg jó emlék maradt meg azóta is.
- Ezután átmentem NAV-ba , ahol ~fél évet tölthettem el.
- Ezután visszahívtak FlyMTA-ra , ahol PD Alleader lettem , majd utána leader. Ezt fél év után leadtam , illetve a szerver is bezárt.
- Ezután LV-n próbáltam ki magam Illegál frakció leaderként amit saját meglátásom szerint egész jól teljesítettem , viszont sajna időhiány miatt átadtam a posztom , majd kiléptem a frakcióból.
- A következő megállom az LVMPD volt , ahol rengeteg tapasztalatot szereztem , megtanultam csapatban dolgozni. Itt 4 hónapot töltöttem el , időközben pedig átalakult a frakció egy olyan közösséggé amivel nem tudtam asszociálni.
- Ezután még megfordultam pár illegális frakcióban , más szervereken rengeteg legálisban.
Adminisztrátori Tapasztalat:
Nincsen , most próbálnám ki magam először ebben a feladatkörben.
Aktivitás:
Kedden , illetve Csütörtökön délután járok iskolába csak , így hétköznap , legalább 3 órát tudnék a feladataim elvégzésére szánni. Ez hétvégén akár 4-5 óra is lehet. Rengetegszer fent vagyok éjszaka is , így éjszaka se lenne magára hagyva a szerver.
Csapatmunkához való hozzáállás:
Szakács szakmából adódóan , 2 évet töltöttem el egy konyhában , eleinte idegen emberekkel. Ott megtanultam hogy a csapatmunka arról szól , hogy az emberek egymás keze alá dolgoznak , ha valakinek könnyebb valamit elvégezni akkor ő végzi el , és segít a másiknak ha szüksége van rá. Sokkal hatékonyabban gördül a munka , illetve időt is spórol. Csapatmunka nélkül rengeteg dolog lehetetlennek tűnik , de ha sok ember tudása gyakorlatilag egybeolvad , abból nagyszerű dolgok tudnak kisülni.
Miért engem válasszatok:
Úgy gondolom , hogy elég érett , és tapasztalt vagyok ehhez a feladathoz. Remekül megy a csapatmunka , illetve a tanulás is könnyen megy. Szeretek embereken segíteni , esetleg jó irányba terelni őket , vagy egyszerűen kérdéseket megválaszolni. Nagyon odatudok figyelni arra amit csinálok , ezáltal a legkisebb dolgokat észretudom venni , és pontosan megérteni a szituációkat. Ha szeretek valamit csinálni , akkor abba rengeteg időt fordítok , és mindig arra törekszek , hogy hogyan tudnám magam fejleszteni az adott dologban.
Miért szeretnék admin lenni:
Már mikor elkezdtem a Roleplayezést Adminisztrátor szerettem volna lenni , de sajnos (egyértelműen) nem volt se tapasztalatom , illetve 12 évesen nem bíztak rám ilyen felelősséget az emberek. Azóta rengeteget fejlődtem , tanultam , okultam , és úgy érzem hogy mostmár készen állok arra , hogy beteljesítsem ezt a feladatot. Szeretek a playereknek segíteni , és ezáltal több embert megismerni , akár adminisztrátorokat , akár playereket.
Pár pozitívum , illetve negatívum:
Segítőkész vagyok , szeretek segíteni az embereken.
Komolyan tudom venni a szerepem. Nem mondom hogy fapofával élek , viszont tudom hol vannak a határok.
Türelmes vagyok , mindig próbálom megérteni a másik személy szituációját.
Nincsen , most próbálnám ki magam először ebben a feladatkörben.
Aktivitás:
Kedden , illetve Csütörtökön délután járok iskolába csak , így hétköznap , legalább 3 órát tudnék a feladataim elvégzésére szánni. Ez hétvégén akár 4-5 óra is lehet. Rengetegszer fent vagyok éjszaka is , így éjszaka se lenne magára hagyva a szerver.
Csapatmunkához való hozzáállás:
Szakács szakmából adódóan , 2 évet töltöttem el egy konyhában , eleinte idegen emberekkel. Ott megtanultam hogy a csapatmunka arról szól , hogy az emberek egymás keze alá dolgoznak , ha valakinek könnyebb valamit elvégezni akkor ő végzi el , és segít a másiknak ha szüksége van rá. Sokkal hatékonyabban gördül a munka , illetve időt is spórol. Csapatmunka nélkül rengeteg dolog lehetetlennek tűnik , de ha sok ember tudása gyakorlatilag egybeolvad , abból nagyszerű dolgok tudnak kisülni.
Miért engem válasszatok:
Úgy gondolom , hogy elég érett , és tapasztalt vagyok ehhez a feladathoz. Remekül megy a csapatmunka , illetve a tanulás is könnyen megy. Szeretek embereken segíteni , esetleg jó irányba terelni őket , vagy egyszerűen kérdéseket megválaszolni. Nagyon odatudok figyelni arra amit csinálok , ezáltal a legkisebb dolgokat észretudom venni , és pontosan megérteni a szituációkat. Ha szeretek valamit csinálni , akkor abba rengeteg időt fordítok , és mindig arra törekszek , hogy hogyan tudnám magam fejleszteni az adott dologban.
Miért szeretnék admin lenni:
Már mikor elkezdtem a Roleplayezést Adminisztrátor szerettem volna lenni , de sajnos (egyértelműen) nem volt se tapasztalatom , illetve 12 évesen nem bíztak rám ilyen felelősséget az emberek. Azóta rengeteget fejlődtem , tanultam , okultam , és úgy érzem hogy mostmár készen állok arra , hogy beteljesítsem ezt a feladatot. Szeretek a playereknek segíteni , és ezáltal több embert megismerni , akár adminisztrátorokat , akár playereket.
Pár pozitívum , illetve negatívum:
Segítőkész vagyok , szeretek segíteni az embereken.
Komolyan tudom venni a szerepem. Nem mondom hogy fapofával élek , viszont tudom hol vannak a határok.
Türelmes vagyok , mindig próbálom megérteni a másik személy szituációját.