IC ADATLAPTeljes neve: Jack Melrose
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 1962.07.30
Születési hely: Los Santos
Életkor: 64
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerika
Telefonszám: 1132289
Az én nevem Jack Melrose Los Santosban születtem 1962 nyarán. Igen elég rég volt, de voltam már más városban rendvédelmi szervnél, jónak tartom magam ebben a szakmában, az erősségeim közé tartozik a nyomozás, és a higgadtság. A helyzet megoldásom én úgy gondolom jó nem kezdek el pánikolni krízis helyezetekben, próbálom megoldani hideg fejjel a dolgot. Nyomozói rangot is elértem, illetve vezetői rangot is ezt igyekszem majd bizonyítani. Az a célom hogy megvédjem a városban lakó polgárokat, szolgáljak és védjek. Nem csak rendőri munkát végeztem voltam katona is és résztvettem jó pár misszióban, és igen ezek tanítottak bőven. Nem idegen számomra sem a rádiózás, sem a papír munka. Úgy vélekedem magamról hogy jól dolgozok csapatban, a társaságban könnyen be tudok illeszkedni. Szertem azt amikor valami helyzetben pörögni kell mert ott kijön az egyéniségem és a megoldóképességem. Remélem ezt bemutathatom majd.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen[ X ] Nem
[ - ] Igen[ X ] Nem
[ - ] Igen[ X ] Nem
[*] Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen[ X ] Nem
[*] Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ X ] Soha[ - ] Az elmúlt 6 hónapban[ - ] Az elmúlt 12 hónapban[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
[*] Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen[ X] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Dávid, ___davyd___
Életkorod: 19
Játszott percek a szerveren: 202 perc.
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Változó, de mindennap tudok lenni akár.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Szevasztok Dávid vagyok, 19 éves, nemsokára 20, a hónapban lesznek a vizsgáim, Körülbelül 7-8 éve RP-zek, és ez alatt sokat tanultam fejlődtem. A SEE-MTA-n voltam és vagyok is frakcióban jelenleg illegális Al-leader vagyok egy frakcióban.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen, NAV, NNI, Rendőrség, a kezdettől a Leader vagy vezető rangokig.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Az előző gépemen is játszottam a szerver nyitásakor de az lefüstölt így nem rég vettem egy újat és újbóli karakterrel játszom.
Nem volt.
ZÁRÓ NYILATKOZAT
A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Jack Melrose
Dátum: 2026.05.22
Jack Melrose
Dátum: 2026.05.22