Inventory, és szemét ötlet

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

filepko

Aktív fórumozó
Támogató
Június 14, 2025
140
48
Karakter
Tekin Bakkal 🇹🇷
westmanagerlogo.png

InGame neved:
► Darlan Costa◄

Ötleted:
Szóval szerintem mindenkivel megtörtént már hogy nem stackelhető itemeket pakolt/adott el és egy idő után eléggé "idegesítő,, hogy egyesével kell áthuzogatni a cuccokat pl:[ ajándék, láda, szemét] főleg ha nagyon sok van belőle. Lehetne egy mindent kiszed/mindent letesz gomb az inventoryba és a csomagtartóba hogy ezt a problémát megszüntesse.
Esetleg az ezzel csomizás ellen hogy saját csomiból összeset csak a tulajdonosa tud kiszedni vagy hasonló. Az se lenne rossz szerintem ha az ugyan olyan szemeteket lehetne stackelni pl: olló-olló, konzerv-konzerv...
Nem feltétlen végtelenre stackelni hanem egy ilyen 5db ot egybe.

Megjegyzés:
Véleményeket és megjegyzéseket várom.
Köszönöm ha elolvastad jár a keksz

• Kedvelés
Reactions: Xeox2276 és Jelly
Az a baj, hogy ez nagyon az utolsó utáni quality of life probléma.
Nem egy rossz ötlet, de per pillanat nagyon sok fontosabb dolog lenne mint ez.

A stackelés "kérdés" jogos, azt tudnám támogatni mindenképp, de ez a csomagtartóba egy kattintásos story szerintem több kárt hozna mint hasznot, plusz azért ezt senki ne mondja, hogy ekkora kihívás oda betenni vagy onnan kivenni dolgokat. Főleg ha a stackeléssel együtt veszed.
Egybe stackelsz mondjuk 5-6 ajándékot vagy konzervet, mellé még 3-4 patkót PL. és megvan oldva 3 egér mozdulattal a 3 féle item.

Az a baj, hogy ez nagyon az utolsó utáni quality of life probléma.
Nem egy rossz ötlet, de per pillanat nagyon sok fontosabb dolog lenne mint ez.

A stackelés "kérdés" jogos, azt tudnám támogatni mindenképp, de ez a csomagtartóba egy kattintásos story szerintem több kárt hozna mint hasznot, plusz azért ezt senki ne mondja, hogy ekkora kihívás oda betenni vagy onnan kivenni dolgokat. Főleg ha a stackeléssel együtt veszed.
Egybe stackelsz mondjuk 5-6 ajándékot vagy konzervet, mellé még 3-4 patkót PL. és megvan oldva 3 egér mozdulattal a 3 féle item.
Szia.
Nem azért irtam mert életbevágóan fontos dolog csak felvetettem mint ötletet. Igazad van az utóbbiba a stackeléssel meg lehetne oldani simán.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.