interior hosszabbitás idő

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

macska0404

Újonc
Május 31, 2025
8
0
Karakter
Terry R Davis
westmanagerlogo.png

InGame neved:
Terry R Davis

Ötleted:
A szerveren a home-ba irja ki, hogy mennyi idő van még arra, hogy meg kelljen hosszabbitani pl garázs/ház/szerverterem interiort. Vagy az lenne a legjobb ha ucpn is meg lehetne ezt nézni, mert nem mindenki tud fent lenni folyamatosan a szerveren, hogy ezt figyelje. Tudom, hogy mikor fel lépsz akkor ezt ki szokta irni, de ezt is csak akkor mikor már lejárat közelében van az interior, szerintem ez egy sokkal jobb megoldás lenne, mint a mostani.

Megjegyzés:
nincs hosszú i betű a billentyűzetemen

szia vh-n lelehet kérdezni npc-től. Ha nem kell jelzi ha kell akkor már azonnal betudod fizetni

Egyébként egy teljes hónapig figyelmeztet a chat-ben minden fellépésnél.

Én ezt értem, viszont jó lenne akár ucpn is megnézni ezt. Mi van ha pl nyaraláson vagyok? mint emlitettem, tudom, hogy fellépéskor figyelmeztet a rendszer, de mi van ha nem akarok játszani? akkor honnan tudom ezt meg? emiatt buktam el a régi garázsomat is amit igényeltem.

Pont azért van így megoldva hogy ne üljön valaki 500 olyan intin ami nagyon jól néz ki, stb. legyen legalább ennyi benne hogy feljön ránézni. Mert most is lenne olyan személy aki simán megtehetné és a player 99%-a pedig társasházba nyomorogna

Nem akarok itt másik szervereket emlÍteni, de ez a rendszer máshol sokkall jobban meg van oldva 😁

semmi gond, ott így van itt pedig így. Ezért is különböznek a szerverek egymástól

• Kedvelés
Reactions: WalterPapy
Te egy hiányosságot nevezel funkciónak. Legyen akkor limitálva, hogy 1 embernek csak 5 intije lehet max, és ezzel meg van oldva. Amit te mondasz, azt most is meg lehet csinálni, hogy végtelenségig ül 1 ember az intiken.

inkább legyen aktívabb playernél mint aki évente felnéz egyszer. De ezt a témát én részemről lezárom

Én nem erről beszélek félre értesz 😁 csak jó lenne, ha Írná valahol, hogy be van e jelentve igen/nem, ennyivel meg lenne oldva az egész. Annyi szerver meg miegymás van, hogy az ember elfelejti, hogy be kéne jelenteni, még akkor is, ha aktÍv player vagyok.

Jegyzettömb csodákra képes. De ahogy Szilva is leírta minden belépéskor sír neked hogy van bejelenteni valód. Erre 1 hónapot ad a rendszer, a kövi hónapba nem kell vele foglalkozni akkor nem írja. De csak nem nyaral senki 2 hónapig szerintem. Ha igen vigyetek engem is

Teljesen tudatosan lett így megcsinálva a rendszer. Nagyon sok "ház foglaló" volt a szerveren és a 2 hónapos bejelentéssel ha valaki nem tud élni akkor nem tudunk mit tenni, ha pont abban a hónapban mész nyaralni és 1 hónapig(amíg a bejelenetést megteheted, amit a chat kiír minden belépéskor) dubaiban leszel akkor írj egy emailt a [email protected] -ra és meghosszabbítjuk neked :D

• Kedvelés
Reactions: flaash
Nekem nem a rendszerrel van problémám, itt mindenki félre ért. Hanem az, hogy sehol se írja, hogy be van e jelentve vagy nincs, csak ennyi kéne a rendszer az tökéletesen jó, ahogy most van.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.