- Március 1, 2024
- 9
- 5
- Karakter
- İlham Kaeso

InGame neved:
< Illham Kaeso >
Általad javasolt autó márkája, típusa
< összes: >
Kép a járműről (imgur, kephost)
< nincs >
Megjegyzés
< Nekem az volna az ötletem hogyha a szerverre bekerülne az Infinity script nem kellene olyan kérdéseket feltenni a vezetőségnek a játékosok felé és egymás között hogy milyen autokat kellene lecserélni, mert ez a rendszer azt szolgálja hogy ne kelljen kivenni autókat mint pl nem olyan rég kikerült egy ikonikus közkedvelt autó a Subaru és bejött a helyére a Mazda 3 ami csalodás és nagy minusz mások részére, ez azt is szolgálná hogy nem kellene kivenni autókat/cserélgetni bekerülhetne egy csomó újdonság és régiségeket is vissza lehetne hozni bővithető lenne az Exkluziv autó láda, szerintem jó ötlet lenne, egyes autóknál rengeteg vita van hogy vérfrissités ezt is meglehetne oldani ezzel a rendszerrel, sokak nem tudják miről van szó, de rengeteg helyen bent van ezzel nem össze akarom keverni a szervereket hanem plusz rálátást szeretnék adni a vezetőségnek hogy hasznos lenne sok helyzetről autó ötleteket tudok adni mint pl:
Subaru Vissza tétele
F90 M5
CLS63 Mercedes
E63S mercedes
GLE,GLS Mercedes + Maybach
Exkluziv autónak a most kikerülő M4CS jó lenne illetve brabus,manhart vagy hasonlók ezért Exlkuziv
Porschek 918 spyder,964 turbo,porsche 966 gt3
Itt érinteném az Audikat is
Rs2,Rs4 jöhetnének régebb formák is,S tipusu audik is nem csak rs mert és számtalan ötletem lenne ezzel a rendszerrel kapcsolatba de kevés lenne egy nap hozzá hogy elmondjam Szóval itt leis zárnám ezt a részt! Köszönöm ha elolvastad és aki támogatja reméljük hogy meg valósul! >