- Július 18, 2025
- 7
- 8
- Karakter
- Ines Anissa
U.S. DEPARTMENT OF THE TREASURY
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION FOR EMPLOYMENT
INTERNAL REVENUE SERVICE
APPLICATION FOR EMPLOYMENT
I. SZEKCIÓ — SZEMÉLYES ADATOK
| Vezetéknév: | Anissa | Keresztnév: | Ines |
| Középső név: | - | Születési hely, idő: | Izrael, Haifa,03./03./1998. |
| Telefonszám: | 1-128-122 | Lakcím: | Las Venturas, Los Santos, Idlewood 32. |
| Állampolgárság: | izraeli-amerikai | Személyigazolvány száma: | ID-NWBU5411 |
II. SZEKCIÓ — MEGPÁLYÁZOTT POZÍCIÓ
| Megpályázott pozíció: | Revenue Officer / Tax Examiner / CI Special Agent / Financial Analyst |
| Korábbi állami tapasztalat: | Korábban az Internal Revenue Service régebb vezetése alatt szolgáltam IC - Special Agent pozicíóban. Amint megszünt a hivatal áthelyeztek a Los Santos Police Departmentbe, ahol a ranglétrát előlről kezdve Officer I. pozicíóban tevékenykedtem. |
| Korábbi pénzügyi vagy jogi tapasztalat: | Jogi tapasztalatot az egyetemen, Izraelben, a Tel-Aviv-i Egyetem Bukhman Jogi Karán szereztem, diplomamunkámat a "Bűnügyi nemzetközi együttműködések a bankrendszer világában" címmel írtam, amit később publikáltam is. |
III. SZEKCIÓ — ALKALMASSÁGI FELTÉTELEK
| Betöltött 21. életév: | Igen / Nem | Büntetlen előélet: | Igen / Nem |
| Egészségügyi alkalmasság: | Igen / Nem | Átvilágítás vállalása: | Igen / Nem |
IV. SZEKCIÓ — MOTIVÁCIÓ
Miért szeretne az IRS kötelékébe tartozni?
Az IRS-ben rettentő jó munkatapasztalatot szereztem a munkám során. A régi csoportot nagyon rosszul érintette a hivatali átszervezés és most az új vezetőség felkeltette a figyelmemet. Azokban az években, ameddig a hivatalhoz tartoztam számomra az épület nemcsak egy fogaskerék volt a bürokráciában, hanem érdekes emberek gyűjtőhelye akik speciális feladatot látnak el, és felügyelik a határokat és pénzmozgásokat.
Miért tartja magát alkalmasnak a megjelölt pozícióra?
Úgy érzem hozzá tudnék adni a hivatal tevékenységéhez. Emellett múltbéli tevékenységem, a hivatal felé megkérdőjelezhetetlen lojalitásom látszódni fog a munkámban.
V. SZEKCIÓ — OOC INFORMÁCIÓK
| Név: | Petya | Életkor: | 22 éves vagyok. |
| Névváltások: | UCP: |
VI. SZEKCIÓ — NYILATKOZAT
A jelentkezés benyújtásával kijelentem, hogy az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Tudomásul veszem, hogy az IRS háttérellenőrzést végezhet, valamint elfogadom a szervezet belső szabályzatát és működési elveit.
| Aláírás: | Ines Anissa | Dátum: | 05./30./2026. |
Utoljára szerkesztve: