- Március 1, 2024
- 9
- 5
- Karakter
- İlham Kaeso

Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Zoli vagyok 18 éves jelenleg a szerveren az Illham Kaeso Nevet használom
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Zoli vagyok 18 éves Heves megyében élek és tevékenykedek autó szereléssel foglalkozom és dolgozok is még iskolába járok de hamarosan érettségizek azaz jövőre
Szabadidőmben játszok mint az látszik Leginkább itt., de MTA-tól távolabb játékokkal is, jó a kézügyességem autók matriácázása terén a szerveren többek között, szeretek csapatban dolgozni hagyok mást is szóhoz jutni tudok komoly lenni és komolytalan helyzetekben de a komolytalan részemet csak egy idő útán mutatom ki.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
8514+
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Szeretek segiteni másokon, inkább a kezdőkőn jól eső érzés másnak átadni azt a tudást amit évek alatt össze gyüjtöttem szeretnék egy kisebb terhet levenni az admin csapat válláról hogy komolyabb dolgokkal tudjanak foglalkozni,egy elég nagy szerepet tölt be az adminsegéd a szerveren ezért is szeretném is kicsit fontosnak is érezném magamat e feladat teljesitése közben Pozitivan állok e mellet a dolgokhoz, oda figyelek részletes vagyok türelmesen tudom végezni a dolgomat és rendszeres aktivitással és szeretnék az ehhez a jól mükődő csapathoz tartozni
Mi az Adminsegéd feladata?
A játékosok kérdéseinek megválaszolása.
Segítségnyújtás az új játékosok számára.
szerver szabályainak ismertetése és betartatásának elősegítése.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Rendszeresen Aktív vagyok néhány hétvégét kivéve a személyiségem külömbözik a többiektől tudhatok olyat amit más nem oda figyelek tisztelettudó vagyok mindenkivel szemben, higgadt tudok maradni olyan helyzetben ahol éppen nem tudna az ember az maradni
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Segitőkész
Türelmes
Megbizható
Túl sokat vállalok
Nem tudok Szigoritani
órákig képes vagyok panaszkodni egy dologrol
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Igen Szeretnék, azért mert megprobálom magamat feljeszteni a nehéz ügyek kezeléséhez, higgadtság egyben maradásához, két félre való oda figyelést is fejlesztenem kell, ne essek ki a szerepemből és kicsit fegyelmezettebb legyek pár helyzetben
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Elég sokat pontos időt nem tudok saccolni de időnként 2-3 napig nem tudok lenni
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: Okmányok megszerzése
Autókereskedés: Kezdő jármű megvásárlása
Arúszállitó Depo: Mivel mindenki ezt a munkát szereti a legjobban és legjobban kereső munka én ezt tudnám ajánlani
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Elmagyaráznám részletesen neki hogyan mükődik ez az egész RP rendszer mi mivel mükődik mi hogy kapcsolodik a dolgokhoz Legális útra terelném legelsőnek mert abból nem tud butaságot csinálni ami szankciót vagy bant eredményez
Discordra felhivnám minden helyzetbe hogy szóban magyarázzam el neki mit kellene tudnia pontosan: Olvassa át a szabályzatot nézzen videókat másokról hogy csinálják ismertetném a gyors gombokkal
Amennyiben ezek megvannak egy alap rp tudáshoz tud csatlakozni egy frakcióba ahol még többet mondanak neki vagy segitenek neki és igy felépül egy játékos a kezdőből!