Hywel Tegwen ┃ jelentkezése.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ruly

Zöldfülű
Szeptember 27, 2025
83
126
Karakter
Hywel Tegwen

mQkFXoE.png

LOS SANTOS RENDŐRSÉG
S.W.A.T. - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

WestMTA Rendvédelmi Dokumentáció

1. PARAGRAFUS: ADATOK ÉS KOMPETENCIÁK

Jelentkező teljes neve:
- Hywel Tegwen.

Jelenlegi rendfokozata a Rendőrségen belül:

- Corporal II.

Miért szeretne a S.W.A.T. alosztályhoz csatlakozni? (Minimum 5-6 mondat)

- Corporal II-ként már elég sok mindent láttam az utcákon, és úgy érzem, a sima járőrszolgálatot már kimaxoltam teljesen . Mindig is a pörgősebb, komolyabb szituációk vonzottak, ahol tényleg minden másodperc és a pontos csapatmunka számít. Szeretném próbára tenni magam a S.W.A.T. kiképzésein, mert érdekel a taktikai részleg, és szeretném ebből a legjobbat kihozni. Szerintem megvan bennem a kellő higgadtság és motiváció ahhoz, hogy a nehéz helyzetekben is jól teljesítsek. Nem ijedek meg a komolyabb feladatoktól, és úgy gondolom, hogy hasznos, megbízható tagja lennék a csapatnak.

Hogyan reagálna Ön egy olyan feszült helyzetre, ahol a felettese parancsa és a saját biztonságérzete ütközik?

- Nyilván egy ilyen szervezetnél a parancs az parancs, úgyhogy első körben mindenképp a felettesem utasítását követem. Viszont ha éles helyzetben azt látom, hogy a parancs teljesítése tiszta öngyilkosság lenne, mert mondjuk a parancsnok nem lát rá egy veszélyforrásra, akkor azonnal szólnék neki rádión, és gyorsan bedobnék egy biztonságosabb ötletet. Ha ezek után is azt mondja, hogy az ő parancsa a jó döntés , akkor nincs mese, bízom a döntésében és megcsinálom a feladatot, amit rám bízott.

Ön szerint mi a különbség egy járőr és egy S.W.A.T. operátor feladatköre között?

- A különbség leginkább a helyzetek súlyosságában és a felszerelésben van. A járőrök, ők vannak kint az utcán, igazoltatnak, figyelnek a rendre, és intézik a kisebb-nagyobb ügyeket. A S.W.A.T. viszont akkor jön képbe, amikor a járőrökkel már nem lehet vagy nem biztonságos megoldani egy szituációt, mivel speciális fegyverekre, felszerelésekre van szükség és harcászati képességeket is igényelnek. Egy S.W.A.T team általában a túszmentések, nagyobb csoportok elfogásában, az elbarikádozott bűnözők elfogásával foglalkoznak, illetve terrorcselekmények megakadályozásában vesznek részt.

2. PARAGRAFUS: HITELLESÍTÉS

Kijelentem, hogy a lapban megadott adatok a valóságnak megfelelnek, a S.W.A.T. belső szabályzatát elfogadom és betartom.

Kelt(VÁROS, HH/NN/ÉÉ): [Los Santos,06.07.2026]
Aláírás: [Hywel Tegwen]

mQkFXoE.png

Tisztelt Cpl. Tegwen!

Tájékoztatjuk Önt, hogy a jelentkezési kérelem kiértékelése után a vezetőség egyhangúan elfogadta a jelentkezési kérvényét.

Az elkövetkező 72 órában kérem keressen fel egy vezető beosztású illetékest a közös munka megkezdése érdekében.

Jael Gurion
S.W.A.T. Commander
Police 2nd Lieutenant

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.