Huan Mendez - Walterpapy Főadminisztrátor

Titan

Újonc
Február 6, 2026
15
2
Karakter
Tenpenny D Reeves
westlogo.png

InGame neved:
Huan Mendez

A kitiltás időpontja:
2026. 07. 07.

A kitiltás időtartama:
Soha

Admin neve, aki kitiltott:
Walterpapy

Kitiltás indoka:
NonRP, DM (adminügy közben), Adminszidás

Amiért szeretnéd az unbant:
Sziasztok! Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy a tetteim védhetetlenek, és borzasztóan gyerekesen, elfogadhatatlanul viselkedtem. A kitiltásom óta rengeteget gondolkoztam azon, ami aznap történt. Nagyon megbántam, hogy felhúztam magam, és elborult az agyam. Sem a NonRP-re, sem a DM-re, de legfőképp az adminszidásra nincs semmilyen mentség. Teljesen jogosan kaptam a büntetést, mivel elrontottam mások játékélményét és tiszteletlen voltam az adminisztrátorral szemben is, aki csak a munkáját végezte. Mivel ez már a második alkalom, hogy hibáztam, tudom, hogy most még nehezebb elhinni a szavaimat, de szentül megígérem, hogy ez volt az utolsó. Megtanultam a leckét, és ha kaphatnék még egy legutolsó esélyt, garantálom, hogy soha többé nem lenne velem semmi probléma a szerveren.

Megjegyzés:
Ezúton is szeretnék őszintén elnézést kérni tőled, Walter, illetve mindenkitől, akinek elrontottam az aznapi játékát a viselkedésemmel. Tényleg nagyon megbántam az egészet. Ha van rá bármi lehetőség, csak kaphatnék még egy esélyt a bizonyításra. Köszönöm szépen, hogy elolvastátok és időt szántatok a kérelmemre!