Hétköznapi járműmodellek (nem limitált)

yourlocalqsty

Újonc
Január 31, 2026
15
81
Karakter
oscar pacheco
Zavaró tényező (szubjekt), hogy a szerveren minden full limiten van, ráadásul szinte minden autó tuner, etc.
Kevés azon átlag civil járművek száma, amelyet minden szerephez (civil/leo/illegal) lehet használni.

Sorolok fel pár alapmodellt, ami reálissá tenné a szerver összképét, nyílván van több jobb de ezen alapok amik hiányoznak a kínálatból.
Ford Explorer (19', 20')
Ford Fusion
Ford Expedition
Ford F-150
Dodge Charger 19' R/T
Dodge RAM 1500
Chevrolet Malibu
Chevrolet Tahoe / PPV
Chevrolet Impala (67',18')
Chevrolet Caprice PPV
Cadillac BLS
Lexus ES
Buick Regal 04'
GMC Yukon
Jeep Grand Cherokee
Toyota Camry

Ugyanakkor hiányoznak a motor modellek is,
- Sanchez (cross/supermot ver.)
- Sport motorok
- Chopperek​

Elképzelhetetlen mértékben tudom támogatni, de fontos lenne, hogy ezek ne limitált kocsiként kerüljenek be (maximum a Yukon, Tahoe meg talán a RAM 1500) hanem mindenki számára elérhető járművekként. Alig van belőlük választék, pedig főleg mostanság elég sok a kezdő akiknek szerintem üdítő újdonság lenne válogatni ilyesmikből.

Támogatom. Téynleg nincsen sok kocsi amin nincsen limit, és a kezdő játékosok a többit csak milliós árakon tudják beszerezni. Nem lenne rossz ötlet hasonlót behozni a sok új játékosra tekintettel.

• Imádom
Reactions: Buntold
Támogatom ezt az ötletet. Szerintem is jó lenne több limit nélküli autó / motor a szerveren!

Utoljára szerkesztve:
Elférne az a crossmotor és chopper. Imádok crossal mindenen átmenni, chopperrel meg lazulni jobbra balra a városba. Rohadt feelinges a map rá

• Kedvelés
Reactions: slatyaking és Ruly
Most, hogy megint az autók vannak a terítéken a szerver tekintetében, reméljük erről a topicról sem feledkeznek meg odafent.

És kiemelt figyelmet fordítanék a címben a kulcsszóra / szavakra, hogy Nem limitált járművek is jöjjenek.

• Kedvelés
Reactions: Körte